yardım hk.da

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
herkese merhabalar

ağustos ayında parise geleceğim 10 gün kadar kalacağım 4 yaşında kızım var pariste alışveriş hk.yardım istiyorum hem güzel hem de uygun oyuncak gysi kendimede birşeyler nerelerden alabilirim elbette prestij markalar vardır fakat onlar zaten buradada bütçemi aşar o ndenle daha uygun çok ucuz olmayan markalar mağazlar varsa bilgi istiyorum özelden de bana ulaşabilirsiniz teşekkürler

fransada yaşayan arkadaşlardan ceavplar bekliyorum markalar ve yerler ve mağazalar hakkında :KK43:
nerdesiniz yaaaa

paris icinde hic alis veris yapmadigim icin bilemicem....ama her urunun kendi markasi olan bir cok magaza heryerde bulunur....mesela kendi evimin orasinda istedigim seyi zevkime gore bulabiliyorum....ister marka istersen normal urun....temmuz ayinda gelmis olsaydiniz indirim oluyor ozaman daha uygun fiyata yararlanabilirdiniz....

Mehaba yumy... Aslinda ucuzluk ve pahalilik insanlarin butcelerine gore degistigi icin soyle diyeyim zara h&m c&a gibi magazalar turkiyeye oranla daha ucuz. Parisin icinden ben de hic alisveris yapmadim ama henelde her avmde bulunurlar. Onlar zaten turkiyede var dersen kendi adiyla uretim yapan guzel butikler var..

kızlar teşekkürler çocuk ürünleri için marka adı var mı şampuan oyuncak filan gibi

X