• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım! Halılardaki ayak izleri...

serap___

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
155
2
96
40
Çorum
Slm arkadaşlar,benim bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.Benim halılarım royal hani şu uçuk renkte olanlar varya onlardan açık renk halıları süpürünce iyi yürüyünce ayak izi belli oluyo karda yürümüş gibi ve kirli gibi duruyo sanki üzerinde savaş olmuş gibi,ve ben sinir oluyorum o duruma bi önerisi olan varmı sizinkilerde ayak izi belli ediyomu nasıl çözüm buldunuz cevap verirseniz çok sevinirim...kaydirigubbakcemile3

canım iyiki böyle bir konu acmıssın halım royal ve bende aynı dertten muzdaribim insallah kk nın akıllı bayanlarının bi çözümü vardır

canım iyiki böyle bir konu acmıssın halım royal ve bende aynı dertten muzdaribim insallah kk nın akıllı bayanlarının bi çözümü vardır

ayyy canım sorma acaba diyorum bendemi takıntılıyım,aldıgım magazaya gittim kadın demezmi kimseden şikayrt gemedi bi siz dediniz diye,düz halılarda zaten olur diyo o zaman neden söylemedin kardeşim insanı sinir ediyolar yaaa,benmi takıntılıyım diyorum ama çok sinir bozucu yardım kknın akıllı zeki bayanları

ben alalı daha 1yıl olmadı hiçte yıkamadım umudum yıkanınca gecmesi acaba siz yıkadınız mı?

yok canım ya hiç sanmıyorum ben alalıda 2 yıla yakın oldu,ama sürekli siliyorum leke silince çıkıyo kuruyunca geri çıkıyo napacam bu halıları bilmiyorum,burdanda cvp gelecegi yok sanırımsenağlama

Kesik uçlu halılarda ayak izleri görülebilir. Bu durum halının serildiği yere kullanılan desenin sadeliğine ve hav ipliklerinin parlaklığına bağlı olarak artıp azalabilir. Bu tür izlerden rahatsız olan kullanıcıların daha karışık koyu renkli desenler tercih etmesi tavsiye edilir.alıntıdır(....halı yıkama)int.de arastırdım yine en az çökme shaggylerde oluyomus anlıyacagın arkadasım tek ve kesin çözüm halıdan kurtulmak.

Kesik uçlu halılarda ayak izleri görülebilir. Bu durum halının serildiği yere kullanılan desenin sadeliğine ve hav ipliklerinin parlaklığına bağlı olarak artıp azalabilir. Bu tür izlerden rahatsız olan kullanıcıların daha karışık koyu renkli desenler tercih etmesi tavsiye edilir.alıntıdır(....halı yıkama)int.de arastırdım yine en az çökme shaggylerde oluyomus anlıyacagın arkadasım tek ve kesin çözüm halıdan kurtulmak.

Aaaaa bende okumuştum nette bi ara bayagı bi araşırmıştım halıları anneme vermeye şkna etmem lkazım o aldırdı nede olsa zaten benim salon shaggy yatak odası ipli mutfak atlantik o kadar belli degil oturma odasını anneme verecem holle çocuk odası kalıyo delikafadulden

iyi oldu arkadaşlar sizden öğrendiğim yeni evleneceğim için bütün halılarımı royal ve saraydan almayı düşünüyordum ama vazgeçtim. royalde gördüğüm o parlak halılar çok ilgimi çekmişti çok beğenmiştim. ama dinarsu' nun halıları daha iyiymiş dün gittim gördüm shaggy tarzı ama shaggy değil tamamıyle yün diyor hiç bir iz belli etmiyormuş desenleri de çok güzel.

Back
X