Yardım! Filli boya silince parlıyor...

clever2006

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
45
1
286
Kayseri
merhaba arkadaşlar. 3 ay önce evimizi filli boya alpina silan silinebilir yarı mat boya ile boyattık. rengi de lületaşı. sırf silinebildiği için bu boyayı tercih ettik. tamam siliniyor ama ıslak bezle de silsek kuruyla da silsek, sildiğimiz yerin matlığı gidiyor ve parlıyor. malum boya yarı mat olduğu için sildiğimiz yere ışık düşünce yağlı gibi duruyor. benzer bir sorun yaşayan varsa lütfen fikir versin.

biz de faworinin badem rengine boyadık.daha 4 gün oldu boyayalı resmen dokunduğumuz parlıyor.yağlı gibi duruyor.fawori, filli boyayla aynı fabrikada üretiliyormuş..duvar harita gibi oldu şimdiden...ne yapmam lazım? aynı sorunu yaşayanlar var mı? oğlumun odasını filli boyayla boyadık orada sorun yok...

bende 3 yıl önce taşındım, aynı marka boyayla boyanmıştı evim. ciddende şimdi okuyunca benim şikayetlerimi gördüm burada. sildikten sonra birde kuruluyorum iyice. ama dediğiniz gibi çokta sonuç alamıyorum, yani yapılacak bir şey yok sanırım.. üzme canını , süreklide duvarlara bakıp durma...

evet canım bu yazki temizlikte bende aynı sorunu yaşadım birde komple parlak olmuyor dalga dalga oluyor o yüzden ışık vuran yer kötü duruyor ama ne yapalım idare edicez artık.

Back
X