Bebek İkinci El Yardım etmek isteyen varmı ? ALLAH rızası için...

ASLIM_

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
30
0
6
Batman
7 aylık kızım var ve ilk çocuğum bana ikinci el 1 yaş kıyafetler lazım evde gidirebileceğim. çünkü bu ayda yemek yeme dönemi kıyafet kirletmekten giydirecek kıyafet kalmıyor günde 3-4 kez kıyafet değiştiriyorum çok yeni olmazsada olur yeterki evde sık sık giydirebileceğim kıyafetler lazım. sahtekar falan değilim. sadece böyle bi durumum olduğu için 2. el kıyafetlere ihtiyacım var etrafımda da kimse yok verecek mecbur buraya yazmak zorunda kaldım...

bende tanıdıklardan temin edebilirim istanbuldayım ben elden yada kargo ödemeli kabul edersen yollayabilirim

batmanda oturuyorum ama 1 temmuzda mardine gidecem oraya gönderirsin. kargoyu ben öderim o sorun değil. yardımın içinde tşk ederim. msn adresimi vereyim pnr_amak@hotmail.com burdan konuşuruz toparlayabilirsen haber verirsin canım...

ikinizede çok tşk ederim ALLAH size hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inş. msn den irtibata geçeriz...

cnm benm ilşlk kızımdan kalma bikaç parça bişeler var çok iyi değiller ama evde giydirilebilir zaten banada görümcemden gelme hepsi ilk kızımda hiç kıyafet almadm 2.ye kaldırmışt ama daha 3 aylığız ozamana çok var senin işini görsün adresini yazarsan eğer kargo ödemeli gönderebilirim kışlılklarda var istersn onlarıda koyayım içine

cnm iki cck var bende kargaya herzaman çıkamıyorum mardıne geçtigin zaman göndereyım çarşamba gunu ptt de işim var çıkacam dışarı tmm diosan ozaman gnderym
3 gunde elinde olur

cnm iki cck var bende kargaya herzaman çıkamıyorum mardıne geçtigin zaman göndereyım çarşamba gunu ptt de işim var çıkacam dışarı tmm diosan ozaman gnderym
3 gunde elinde olur

tmm cnm çarşamba günü gönderebilirsin mardindeki adresimi vereyim sana.. çabuk mah. altınova ilkokul üstü 22.sok no:9 merkez/mardin. ismim üzerine yollarsın pınar amak. tekrar tşkler canım ALLAH çocuklarını sana bağışlasın...

cnm numaranıda yazalımda adreste herhangi bi sorun olduğu zaman seni arasınlar yoksa karggo bana geri döner

özelden mesaj atamıyorum burayada yazamam herkez görür msn adresin varsa oraya atayım. bu arada sen hangi şehirdesin..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…