• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edinnnnnn🥲

esmerkiz09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2023
43
5
1
28
Merhaba ben yeni evliyim 5 aylık çocuk istemediğimiz için korunuyoruz ilk evlendiğim aylarda sıkıntı yoktu son 2 aydır adetim düzensiz geçen ay 6 gün geçti hamile değilim doktora gittim yumurtalıklarının yanında mercimek gibi kistler var dedi ilaç falan vermedi tekrar gitmedim ilaç kullanmak istemediğim için bu ay yine 9 gün gecikti kasık ağrılarım var çok değil ama test yapmadım sizce neden böyle oluyor hamile olabilir miyim??

Adet düzensizliği de ağrı yapar canım. Bence doktoruna git ve ilaç tedavisine dur. Çocuk da düşünüyorsan kist engel olabiliyor bende 2 yıllık evliyim bende de var 1 düşük yaşadım bugün ovulasyon testine başlayacağım. Ama mutlaka tedaviye uyum sağla kullanmak istemiyorum falan deme

Ben çocuk istemiyorum ama neden böyle oluyor anlamadım ki son 2 aydır böyle 😔
İlla çocuk için değil ki kendi sağlığın için de olsa tedavi olmalısın adet düzensizliği hormon bozukluğu yapar kilo yapar insülin direncin artar hepsi senin için yani illa çocuk için düşünme canım bunu 😘

İlla çocuk için değil ki kendi sağlığın için de olsa tedavi olmalısın adet düzensizliği hormon bozukluğu yapar kilo yapar insülin direncin artar hepsi senin için yani illa çocuk için düşünme canım bunu 😘
İlaç kullanınca sonrası için sıkıntı olur diye korkuyorum aslında tedavi olmaktan değil

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 31
Back