yardım edin

ecedemir01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
2
0
1
30
28 ağustos da nişanlımla surtunmeyle bişeyler yaşadık boşalma tam vajinama gelmedi sanırım ama eve geldiğimde çamaşırımda kan vardı kızlığım bozulmuştur belki de ya da zedelenmemidir bilmiyorum internet sitelerine girip bakdığımda hamileliğin boyle olabileceğini gördüm eylül ayında olması gereken tarihte adet oldum sanırım adet ağrısıydı 2 buçuk gün surdu normalde 3 4 gün oluyodu kanı gorduğum ilk günden beri psikolojim bozuldu mide bel ağrısı yaşamaya başladım goğuslerimde hassasiyet yok mide bulantısı baş donmeside doktora gitmeye çok korkuyorum stres ve psikolojik sorunlardan oluyodur demi nolur bişey söyleyin yardım edin bana

28 ağustos da nişanlımla surtunmeyle bişeyler yaşadık boşalma tam vajinama gelmedi sanırım ama eve geldiğimde çamaşırımda kan vardı kızlığım bozulmuştur belki de ya da zedelenmemidir bilmiyorum internet sitelerine girip bakdığımda hamileliğin boyle olabileceğini gördüm eylül ayında olması gereken tarihte adet oldum sanırım adet ağrısıydı 2 buçuk gün surdu normalde 3 4 gün oluyodu kanı gorduğum ilk günden beri psikolojim bozuldu mide bel ağrısı yaşamaya başladım goğuslerimde hassasiyet yok mide bulantısı baş donmeside doktora gitmeye çok korkuyorum stres ve psikolojik sorunlardan oluyodur demi nolur bişey söyleyin yardım edin bana
Neden test yapmıyorsun peki ?doktordan korkmana gerek yok ki hem doktora gitmeden de kan testi yaptırabilirsin sadece test yaptırmak istiyorum dersen yaparlar

Neden test yapmıyorsun peki ?doktordan korkmana gerek yok ki hem doktora gitmeden de kan testi yaptırabilirsin sadece test yaptırmak istiyorum dersen yaparlar
İdrarda sure geçmeden doğru sonuç çıkmıyo diye biliyorum kan testi için doktorla görüşmek mecburi değil mi özel hastaneler direk yapıyolar mı kan testini

Hamile olma ihtimalin yok boşver rahatla.
Ama bu hale gelecek şekilde davranma bir daha.

İdrarda sure geçmeden doğru sonuç çıkmıyo diye biliyorum kan testi için doktorla görüşmek mecburi değil mi özel hastaneler direk yapıyolar mı kan testini
Kaç gün geçti ki 10 gün sonra idrarda çıkar 1 hafta snra da kan da çıkar canım doktora görünmek zorunda değilsin test yaptıracağım dersen yaparlar

önemli olan suan adetının kac gun gectıgı strese baglıda adetın gecıkebılır bılıyorsun degıl mi ? kaldım mı kalmadım mı dıye dusunmektense adetın gectıyse eger gebelık testı al ama surtunme yoluyla bıraz zor ınsanlar normal ilşki yoluyla bıle bu kadar hamıle kalamazken senın ıhtımaller cok daha dusuk emın ol ; gebelik testını de bosver sen git predıctor erly dıye test var adet oncesı 6 gune kadar sonuc verıyor adetın gectıyse zaten onda kesın sonucu alırsın 15 tl gbi bir fiyatı var ; yada en net kadın dogum acıle gıt kan ver gebelik testı için verıcem de ; sana evlımısın bekarmısısn nesın dıye sormuyorlar doktora sonucu okutmak ıstemezsen buraya yaz sonucunı bı söyleriz zaten. umarım dogru ve hayırlı bır zamanda tadarsın annelıgı

Back