- 14 Mayıs 2014
- 513
- 627
- 303
- Konu Sahibi neseliii34
-
fucidin krem kullan düzenli olarak canım. patlatırsan iz kalır ben çenemdeki bi kaç izle yaşamak zorunda kaldm aman diyim sen yapmakendiğinden patlar o ya da geçer ama sen müdahale etme
Arkadaşlar merhaba,
Çenemde büyük sivilce çıktı geçenlerde, kırmızı ağrılı olanlardan. Sonra da onun üstünde küçük sarı sivilceler çıktı ( kusura bakmayın, muhtemelen iğrenç geliyordur size ama artık bu sorun hallolsun istiyorum )
Üstteki sivilceler patladı az önce, büyük olan duruyor.
1- iz kalır mı?
2- ben bu sivilce ile nasıl başa çıkabilirim?
Ne olur bir fikir verin, çünkü benim çenemde boynumda ve hatta omuzlarımda küçük de olsa sivilce eksik olmuyor.
Arkadaşlar merhaba,
Çenemde büyük sivilce çıktı geçenlerde, kırmızı ağrılı olanlardan. Sonra da onun üstünde küçük sarı sivilceler çıktı ( kusura bakmayın, muhtemelen iğrenç geliyordur size ama artık bu sorun hallolsun istiyorum )
1- iz kalır mı?
Ne olur bir fikir verin, çünkü benim çenemde boynumda ve hatta omuzlarımda küçük de olsa sivilce eksik olmuyor.
Arkadaşlar merhaba,
1- iz kalır mı?
benim eşimin sırtında inanılmaz çok vardı yıllardır geçmiyor aksine türüyordu..
2 ay önce bi sabun aldık sivilceler için aktar tarzı yerlerde satılıyor..
çok iyi geldi ama neli olduğunu unuttum yarın söylemeye çalışacağım olmadı netten bulabilirsem yazarım neli olduğunu size..
iyi gelir belki..
Sevinirim canım ya, ilgin için teşekkürler
Canım o krem nedir, hiç duymadım. Markası mı fucidin, nerelerden bulabilirim?
Ben müdahale etmem genelde, kendiliğinden geçer. Daha doğrusu geçecekken yenileri çıkar
Çenemin bir tarafı sivilce kısır döngüsüne girdi resmen
Evet canım fucidin adında bi merhem eczaneye gidip fucidin dersen yardımcı olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?