• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin :(

neseliii34

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
513
627
303
Arkadaşlar merhaba,
Çenemde büyük sivilce çıktı geçenlerde, kırmızı ağrılı olanlardan. Sonra da onun üstünde küçük sarı sivilceler çıktı ( kusura bakmayın, muhtemelen iğrenç geliyordur size ama artık bu sorun hallolsun istiyorum )
Üstteki sivilceler patladı az önce, büyük olan duruyor.
1- iz kalır mı?
2- ben bu sivilce ile nasıl başa çıkabilirim?
Ne olur bir fikir verin, çünkü benim çenemde boynumda ve hatta omuzlarımda küçük de olsa sivilce eksik olmuyor.

fucidin krem kullan düzenli olarak canım. patlatırsan iz kalır ben çenemdeki bi kaç izle yaşamak zorunda kaldm aman diyim sen yapma :D kendiğinden patlar o ya da geçer ama sen müdahale etme

fucidin krem kullan düzenli olarak canım. patlatırsan iz kalır ben çenemdeki bi kaç izle yaşamak zorunda kaldm aman diyim sen yapma :D kendiğinden patlar o ya da geçer ama sen müdahale etme

Canım o krem nedir, hiç duymadım. Markası mı fucidin, nerelerden bulabilirim?
Ben müdahale etmem genelde, kendiliğinden geçer. Daha doğrusu geçecekken yenileri çıkar :(
Çenemin bir tarafı sivilce kısır döngüsüne girdi resmen :(

Hemmmmmen elma sirkesi sur bebik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O olmazsa limon yada dis macunuda olur,buzda cok cok cok iyi geliyo hem kizarikligi hem sisligi aliyo :)

Ben de cok oynardim sivilcelerle ama iz falan kalmadi..her sabah ve her gece mutlaka bolca sabunlar temizlerim yuzumu..kesinlkle kalitesiz malzeme kullanmam..sivi sabuna asla elimi surmem..krem surmem..ayda yilda bircokkuruluk hissedersem vazelin ya da bebegimin bepanteni..cok iyi temizleyin cildinizi kimyasal kullanmadan..ve tabi kielma sirkesi..tam bir mucize sac ve cilt icin..eh artik sivilce falan cikmiyor ben de yas aldi gitti : )

Arkadaşlar merhaba,
Çenemde büyük sivilce çıktı geçenlerde, kırmızı ağrılı olanlardan. Sonra da onun üstünde küçük sarı sivilceler çıktı ( kusura bakmayın, muhtemelen iğrenç geliyordur size ama artık bu sorun hallolsun istiyorum )
1- iz kalır mı?
Ne olur bir fikir verin, çünkü benim çenemde boynumda ve hatta omuzlarımda küçük de olsa sivilce eksik olmuyor.

Büyük olan sivilceyi ucu beyazlamadan elleme ağrılı demişsin onlar hemen geçmiyor sürekli oynamazsan iz kalmaz ama iki debi ellersin iz kalır maalesef sürekli yıka yüzünü varsa sivilce kremi ffalan kullan ya da güzellik bölümünden sayfalara bakıp sivilce için evde yapılan kürleri incele faydalı bir şey elbet bulursun canım, geçmiş olsun :34:

Arkadaşlar merhaba,
1- iz kalır mı?

Yaklaşık 3 senedir sivilce problemi yaşayan biri olarak söylüyorum. Nadixa ve teramisin işe yarar. Nadixa uç vermesini sağlar uç verdikten sonra en etkili ilaç teramisin onu sür. Ama bunlar geçici çözümler tabiki dermatolağa gitmeyi ihmal etme

yarın olsa da beklenen gün olmaz

Arkadaşlar yöntemlerinizi değerlendiricem, çok sağolun. Aslında dediğiniz gibi dermatoloğa da gitmek lazım

Bide arkadaşlar, yüzünüzü neyle temizliyorsunuz? Sabunlar kimyasal olduğu için kullanmak istemiyorum. Doğal olarak ne kullanabilirim?

Soda :)

Arkadaşlar merhaba,
1- iz kalır mı?

benim eşimin sırtında inanılmaz çok vardı yıllardır geçmiyor aksine türüyordu..
2 ay önce bi sabun aldık sivilceler için aktar tarzı yerlerde satılıyor..
çok iyi geldi ama neli olduğunu unuttum yarın söylemeye çalışacağım olmadı netten bulabilirsem yazarım neli olduğunu size..
iyi gelir belki..

benim eşimin sırtında inanılmaz çok vardı yıllardır geçmiyor aksine türüyordu..
2 ay önce bi sabun aldık sivilceler için aktar tarzı yerlerde satılıyor..
çok iyi geldi ama neli olduğunu unuttum yarın söylemeye çalışacağım olmadı netten bulabilirsem yazarım neli olduğunu size..
iyi gelir belki..

Sevinirim canım ya, ilgin için teşekkürler

Canım o krem nedir, hiç duymadım. Markası mı fucidin, nerelerden bulabilirim?
Ben müdahale etmem genelde, kendiliğinden geçer. Daha doğrusu geçecekken yenileri çıkar :(
Çenemin bir tarafı sivilce kısır döngüsüne girdi resmen :(

Evet canım fucidin adında bi merhem eczaneye gidip fucidin dersen yardımcı olurlar.

Back