YaRDIm edin :(

revolt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
5
0
Lütfen bana fikir verin ben 24 yaşındayım ve ablamla ve eniştem le yasiyorum annemi ve babmi kaybettim , hayatımda 8 aydır birisi var bayramdan sonra nisanlancaz Hayırlısıyla ama büyük bi sorunum var sözlüm osmaniyede yaşıyor ben ankara da bir sene asker yolu bekledikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz ama osmaniye ye yerleşmek ıstiyor oraya gittim gördüm fakat ankara gibi bir yer deil sozlumu ne kadarda sevsem yapamam Osmaniyede die kendime güvenmiyorum hiç kimse yok tanıdığım orada ve hayatımda kalan ailem yani iki ablamida bırakıp gitmek istemiyorum bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz tayinciyiz suan ailemdn 1000 km uzaktayim..simdi önümüzde şarkta var neresi çıkar hic bi fikrim yok..şarktan sonra yine bilmediqim bir şehire gidicez.. gurbete hayatta evlenmem demiştim ama hayatımla tescilledim yaşanıyor..bi vakitten sonra alışıyosunuz zaten..

Panik yapmanız için henüz erken.. hele bir sözlünüz askere gitsin.. ama siz şimdiden ben kendime güvenemiyorum ve ne kadar da sevsem yapamam diyorsanız o ayrı bir şey.. çünkü gurbette olmak gerçekten de zor bir şey.. ben öğrenciyken çok zorlanmıştım.. evlenip gurbete gitsem asla yaşayamam demiştim neyse ki ailemin yanıbaşında yaşıyorum :KK1:

X