Yardım Edin!!

pariskin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2
0
6
İstanbul
14 yaşındayım ve bu sene mezunıyet balomuz var kaç ve bıyık aldırmam gerekıyor tabı bıde bacaklar kollar fılan kısaca ağda ama aileme yansıtmaktan utanıyorum tepki vermelerınden korkuyourum kuofor çok acıtır dıyorlar ne yapmalıyım arkadaşlarımamı yaptırmalıyım kuoforemı yada aıleme nasıl kendımı anlatabılırım?? :32: :32:

14 yaşındayım ve bu sene mezunıyet balomuz var kaç ve bıyık aldırmam gerekıyor tabı bıde bacaklar kollar fılan kısaca ağda ama aileme yansıtmaktan utanıyorum tepki vermelerınden korkuyourum kuofor çok acıtır dıyorlar ne yapmalıyım arkadaşlarımamı yaptırmalıyım kuoforemı yada aıleme nasıl kendımı anlatabılırım?? :32: :32:

tatlım bnmde senin yaşında kızım var. annenle paylaş bence sana en doğru yolu gösterecektir. ben kendim götürüyorum kızımı kuaföre. annene güven

Utancak birsey yokki canim, bence annen, teyzen veya cekinmeden anlatabilcen biri ile konus bunu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslarina yaptirtmamani tavsiye ederim.duzgun olmassa hem hos gozukmez hemde canin yanar :( oysa kuafor hemen halleder biraz buyuyunce arkadaslarinlada yaparsiniz ama ilk seferi bilene birak derim. Ayrica annenede bunu gayet rahat soyleyebilirsin kendiside mutlaka bu gibi bir dyrum yasamis olacagindan tavsiye verip yardimci olur

Back