Yardım Edin :(

incesu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
7
0
Merabalar, çok kötüyüm, büyük bir hata yaptım. Böyle bir insan değilim ama hayatımda bir defa içki içmem bu sonuçlara getirdi beni. 18 aralıkta sarhoş olduk ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Birinci ay Lena isimli testi yaptım çift çizgi çıktı. Daha sonra kan testi için doğum uzmanına gittik, kanımı aldı ve biz ilçede olduğumuz için il deki hastaneye gönderdi kanımı. Akşam sonuç geldi doktor negatif dedi. Daha sonra adet oldum.Bendeki psikolojik bozukluk dünyadan kopardı beni. İki haftaya bir test yapıyorum. İdrar testinin ikincisi silik çizgi ile gözüktü. Bu gün yine test yaptım, yine ikinci çizgi var ama silik. Sizce hamilemiyim, neden idrar testleri hep pozitif çıkıyor. Hastanede kanım karışmış olabilir mi ( yardım edin lütfennnn

daha çok küçüksün bunları yaşamak için, Allah yardımcın olsun, kesin tanıyı kan testi söyler, negatif çıktığına göre hamile değilsin demektir, eczaneden aldığın testler garanti vermiyor zaten.

kan testini bile yapamayan hastaneler var demek??? çok ilginçç

sağlık ocakları da gebelik testi yapıyor oraya git bence

bir de ben hiç bahsettiğin eczane testini kullanmadım güvenilir bulmadığımdan, kullanan arkadaşlarıma hata verdi. tam bilmiyorum yanlış yönelndirmek istenem ama diğer çizgi silikti diyorsun, pozitif olması için iki çizginin de net olması gerekmiyor mu?

Bilmiyorum, kan değerimde ilk yazan şey B < 0,10 yazıyo. Bu 10 dan küçük mü demek yoksa 0,10 dan küçük mü demek. 0,10 la 10 arasında çok fark var çünkü. ıkinci çizgiler birinci çizgi gibi belirgin değildi, silikti, ama gözüküyordu. Şimdikide silik gözüküyor.

adet olduguna gore hamile deilsin demek. kan testinde negatif dediyse hamile deilsin demek. bide sen daha kucuksun hamile kalsaydin en olacakti?

korkma canım hastalanmışşın nasıl olsa bişi olcağını zannetmiyorm peki silik çizgi dediğin grimi acık pembemiydi

Ah be gÜzelım ahh aahhhhhh
bu tÜr bı korku yaŞamadım hıÇ
ama emınım ınsanın ÖmrÜ gıdıyodur
sanırım bu sana ıı bı ders olmuŞtur
lÜtfen dıkkat edın 56 dk lık yaŞanacak bır olay ınsanın ÖmrÜnÜn kalanını mahvedebılır
rabbım yrd olsun
ama kan testı pozıtıf deılmıŞ allahtan
ıdrar hala Çıft mı Çıkıyo

0,10 yani gebelik yok demek. Başında 0 olmasaydı o zaman hamilesin demek olurdu.Ama kan tahliline göre hamile değilsin.

öncelikle geçmiş olsun canım.ben evli deilim fakat benim bildiğim kadarıyla kan testi net sonuç veriyor.ama idrar testlerinin hepsininde silik çizgi çıkması niye onu anlamış değilim.bence sen idrar testlerini bırak artık.adetinin miktarı herzamanki gibi aynıysa sorun yoktur.yada için hiç rahat etmiyorsa merkeze kendin gidip direk kan ver öyle ilçeden yollamasınlar.garantiye almış olursun işini.geçmiş olsun.çok küçüksün bir daha tekrarlama.kendini üzdüğüne yazık .bu ders olsun aklını başına topla..bunlar geçici zevkler gerçekten ileride çok pişman olursun .abla tavsiyesi..bizide haberdar et durumundan merak ederiz

korkma canım hastalanmışşın nasıl olsa bişi olcağını zannetmiyorm peki silik çizgi dediğin grimi acık pembemiydi

hepinize çok teşekkür ederim, çizgi açık pembeydi, bundan sonra ne ağzıma bir damla içki alırım, nede ilişki yaşarım, 2 aydır yaşamıyorum ben en garanti sonucu hangisi verir peki, ultrasonografi mi kan testimi kesin sonuç verir, ultrasohn cihazında 7-8 haftalık gebelik gözükürmü, en garantisi hangisiyse ona gitcem, 1 aydır harçlık biriktiriyorum

bence sen fazla kurutu yapıyosun. hamile olmuş olsan kanda çıkardı. ama yinede kan testini tekrar et derim ben. ama kuruntu yapma kendine hamile olsan adet kanaman farklı olur yada bi düşük hastalık belirtisi olur o kanama.

Allah Allah ikinci çizgi çok tuhaf tatlım... ama adet de olmuşsun... korkutmak istemiyorum yanlış anlama..sen konyanın neresindesin tatlım.. ilçelerde falan yapılıyo artık kan testleri.. olmazsa merkeze gel bi kadın doğumcuyla görüş... ihmal edilecek bir şey değil canım bu... ultrasonla 2 hafta ve büyük gebelikler görünür... kan testi yanılmaz ama sen yine de tekrar yaptır hem için rahat eder... hem de allah korusun bişey varsa erken haberşn olur... inşallah yktur ama.. Ah canım bu ders olsun sana...

kan testi yaptır o kesin sonuç verir.sonrada rahat edersin inş canım..

aman arkadaşlar hepinizin iyi niyetinden zerre kadar şüphe yok ama rahatlatalım derken hayati bir hata yapmayalım..
güzelim sen her ihtimale karşı bizzat gidip bir kan testi yaptır..
bu şakaya gelmez,emin ol,için rahat etsin..

bundan sonra da daha tedbirli ol mutlaka..

Kanda baktır bence. Ama zaten baktırmışsın ve negatif çıkmış.İçin rahat etmiyosa tekrar kan aldır.Sağlık ocaklarında da yapıyolar artık kan tahlili

canım ben senin durumuna çok üzüldüm ne olur bak bir daha böyle bişey yaşama, erkek arkadaşın nasıl olsa birkez oldu devam edelim diye baskı yapabilir, oyuna gelme,gaza gelme, birdahaki sefere bu kadar şanslı olmayabilirsin,kendini koru dikkat et kendine. ya hamile olsaydın ailene ne açıklama yapacaktın üstelik anne olmaya da hazır değilken...

Ben daha 17 yaşındayım erkek arkadaşımda korkuyor, bana zarar verdiği için okula gitmiyor, derslerine çalışmıyor, evden bile çıkmıyomuş. Bende aynı... Sağlık ocaklarında beni tedavi etmiyolar yaşım küçük diye. Hamilemiyim değilmiyim bunu bilmemek öldürüyo beni. Pazartesi günü gelmek bilmiyor. Bu konuyu bir sizlere birde hocama açtım. hocam 22-23 yaşlarında olduğu için beni diğerlerine göre biraz daha anlayışla karşıladı ve çok yardım etti, Üniversitedeki tıp okuyan arkadaşları sayesinde kanımı iki kez burdaki doktora tahlil ettirdi. Onların ricası ile oldu bu kadarı. Üçüncü bir kez o adama nasıl gidipte söyleyeyim bilmiyorum. Yüzüm tutmuo. Utanıyorum. Hamilemiyim acaba

iki kan tahlili yaptırıp da ikisi de negatifse korkma değilsindir...
çok da küçükmüşsün canım ya...bence sen atla gel merkeze... nerdesin tam bilmiyorum ama.. özele bi kadın doğumcuya git... devlete gitme ama... anlat böyle böyle diye bi kan testi daha yaptır... gerekirse rica et bi de vajinal ultrasonla baksınlar...için rahat eder... ama bu hatayı bir daha asla yapma...kararlı ol... erkek arkadaşınla bir araya geldiğinizde yine isteyebilir... buna müsade edecek ortamlara girme... yanlız kalma... şimdi sen asla diyosun ama ben eminim bu korku geçtiğinde erkek arkadaşın tekrar isteyecek...kendini koru yarın ne olacağının hiç garantisi yok canım...Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…