Bilmiyorum, kan değerimde ilk yazan şey B < 0,10 yazıyo. Bu 10 dan küçük mü demek yoksa 0,10 dan küçük mü demek. 0,10 la 10 arasında çok fark var çünkü. İkinci çizgiler birinci çizgi gibi belirgin değildi, silikti, ama gözüküyordu. Şimdikide silik gözüküyor.
korkma canım hastalanmışşın nasıl olsa bişi olcağını zannetmiyorm peki silik çizgi dediğin grimi acık pembemiydi
hepinize çok teşekkür ederim, çizgi açık pembeydi, bundan sonra ne ağzıma bir damla içki alırım, nede ilişki yaşarım, 2 aydır yaşamıyorum benen garanti sonucu hangisi verir peki, ultrasonografi mi kan testimi kesin sonuç verir, ultrasohn cihazında 7-8 haftalık gebelik gözükürmü, en garantisi hangisiyse ona gitcem, 1 aydır harçlık biriktiriyorum
hepinize çok teşekkür ederim, çizgi açık pembeydi, bundan sonra ne ağzıma bir damla içki alırım, nede ilişki yaşarım, 2 aydır yaşamıyorum benen garanti sonucu hangisi verir peki, ultrasonografi mi kan testimi kesin sonuç verir, ultrasohn cihazında 7-8 haftalık gebelik gözükürmü, en garantisi hangisiyse ona gitcem, 1 aydır harçlık biriktiriyorum