• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin!

busragul89

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
73
18
18
Merhabalar. Biri 34 aylık diğeri 4 aylık iki kızım var. Bazen o kadar yetemiyor hissediyorum ki depresyona girmekten korkuyorum. Büyük kızım sürekli ilgi isterken diğeri memeden inmiyor. Her türlü öneriye açığım, belki de kendime arkadaş arıyorum aynı şeyleri yaşayan 😔

Merhabalar. Biri 34 aylık diğeri 4 aylık iki kızım var. Bazen o kadar yetemiyor hissediyorum ki depresyona girmekten korkuyorum. Büyük kızım sürekli ilgi isterken diğeri memeden inmiyor. Her türlü öneriye açığım, belki de kendime arkadaş arıyorum aynı şeyleri yaşayan 😔
benim bir cocugum yok ilerdeki kiziniz adina konustugumu dusunun zaten varliginizla yeterlisiniz sicak bir gulumseme bi sarilma bi annemm diyisinizle yeterlisiniz kendinizi o psikolojiye sokmayin cunku siz ozelsiniz hele ki iki kizin guzel biricikk annesi olmak nasil guzel bir sans buuu onlarin size sizinde onlara ihtiyaciniz var aslinda aradiginiz arkadaslar yaninizda eminim hissediyorlar ve farkinda olmasanizda onlar da size destek oluyor o yuzden birbirinize sarilin bol bol onlar sizin en yakin arkadasinizz

Goruyor ve arttiriyorum, 18 ay farkla 2 bebe buyuttum. Bir miktar delirdim ama daha iyiyim. Tunelin ucundaki isigi goruyorum yani :KK53:

Bebeğin bakımıyla ilgili büyük kızınızla paylaşımlar yapın. Mesela bebeğinize kızınızla birlikte vücuduna yağ sürün masaj yapın o da yardım etsin. Sırtını sıvazlatın bezlerken pijamasını o çeksin izin verin yani onunla işbirliği yapın. Bu sefer kendini farklı konumlandıracak ve sizi daha az bunaltacaktır.

20 ay ara ile büyütüyorum küçük 7 aylık şimdi ben küçügü emzirirken büyük ilgi isteyince tek kolumla ona sarılırdım sevdigi şeylerle ilgili hikaye anlatırdım yada soru sorarak konuşurdum onunla ilk zmanlar böyle oluyor bebegi kucaga alınca büyük aşırı ilgi istiyor sonra zamanla alışıyorlar

Benimkilerin arasında 5 yaş var..Ben yarım gün kreşe vermiştim, bayaa iyi olmuştu..yakıninizda 3 yaş alan kreşler varsa değerlendirin..

Back