• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin

İlk ilişkiye girdiğiniz hafta böyle olması çok normal vücut zamanla alışıyor. O ilk gece acı yaşadığınız için diğer ilişkilerde de istemsiz kendinizi kasıyor olabilirsiniz. Kendinizi kastıkça ağrı daha çok olur. Yeterince ıslanmadan ilişkiye girmeyin. Panik olmayın, bu bir süreç ben yeni evlendiğimde jinekoloğum bunun olabileceğini hatta yeni evlenen kadınlarda cinsel ilişkiye alışana kadar idrar yolu enfeksiyonuna çok sık rastlanıldığını söylemişti. Bozmayın psikolojinizi, geçici bu.

Çok teşekkür ederim gerçekten acıdan maf oldum birleşmek istemiyorum artık yürürken otururken bile devamlı acıyor

Merhabalar yeni evliyim ilk gece birleşmede canım çok aşırı yandı sonra baya bi kanadı daha sonraki birlesmemizde hiç zevk alamıyorum hem canım çok acıyor hemde çok ağrı oluyor normal mi yoksa bi doktora gozukmeli miyim gerçekten dayanamıyorum psikolojim bozuldu artık
Normal bı iki ay sürer. Parmakla yavaş yavas esnetin, açın çok işe yarıyor

Çok teşekkür ederim gerçekten acıdan maf oldum birleşmek istemiyorum artık yürürken otururken bile devamlı acıyor
Ön sevişmeyi uzatın, ıslanmadan yapmayın, olmadı kayganlaştırıcı kullanın.. merak etmeyin, normale döner zamanla..

Merhabalar yeni evliyim ilk gece birleşmede canım çok aşırı yandı sonra baya bi kanadı daha sonraki birlesmemizde hiç zevk alamıyorum hem canım çok acıyor hemde çok ağrı oluyor normal mi yoksa bi doktora gozukmeli miyim gerçekten dayanamıyorum psikolojim bozuldu artık
Bi muayene olun. Acı hicbir zaman normal degildir. Muayene olana kadar şunlari yapmanizi oneririm. Eski bir vajinismus hastasi olarak yaziyorum.

1) Aci çektiğiniz odada olmayin salonda misafir odasinda vs olun. Aci cektiginiz odada kosullanma olur.
2)Ön sevişmeyi uzatin
3)Siz ustte olun
4)Bol kayganlastici kullanin
5)Derin nefes alip penise otururken ıkının. Ikinmak kaslarinizi acar.
6)Oturup biraz bekleyin alışın oyle devam edin.

Back
X