• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin

bu is en guzel hesap kitap yapmadan kafaya takmadan keyfini cikara cikara oluyor. kendi haline birak. hamile kalmaya calismak icin iliski yasamayin yani gorev gibi. sizin icin bunlar daha cok erken. akisina birakin. bir bakmissin hamilesin.
Zaten aklımızda yoktu ne biliyim tuhaf oldum tesekkurler :)

Evet haklısında ne biliyim 7 yıldan sonra evlendik aklımda yokken burdaki yorumlardan rastgelince belirtileri ona yordum.
Akışına bırak herşeyi adetin gecikmeden test yapma hamile olma olasılığın yüksek olsa bile değilmişsin gibi düşün o zaman herşeyin yolunda gittiğini görüceksin

benim oğlum geç oldu biraz .diyorumki bazen evlenir evlenmez çocuğumuz olsaymış ben evliliği hep böyle bilecektim .çocuktan sonra evlilik farklılaşıyor bence .şimdi ikinciyi istiyoruz bir araya gelemiyoruzki çocuktan .uyuyup kalıyoruz yorgunluktan .bence evliliğiniz tadını çıkarın inşallah Rabbim ol derse olur zaten

benim oğlum geç oldu biraz .diyorumki bazen evlenir evlenmez çocuğumuz olsaymış ben evliliği hep böyle bilecektim .çocuktan sonra evlilik farklılaşıyor bence .şimdi ikinciyi istiyoruz bir araya gelemiyoruzki çocuktan .uyuyup kalıyoruz yorgunluktan .bence evliliğiniz tadını çıkarın inşallah Rabbim ol derse olur zaten
Haklısınız galiba

Back