InsallahDualarınız icin tesekkür ederim ve gercekten dualarınızda yer almak ve bir an önce ferahlamak istiyorum.gereksız evham yapıyorum bazı konularda belkı ama nette bilgi kirliliği kafamı bulandırıyor.İnşallah tez ve temız sonuclanır
bence kuruntu yapıyorsunuz, örgüt vs bağlantınız yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum. Polis ve askerlerde daha çok araştırılıyor ama sizde sıkıntı olmaz sanmıyorum .Yok ben yanlis anlamam oyle bir durumumda yok.daha once numarami yanlislikla bir plastik sirketi bastirdi bir suru arandim ayni kisi bir suru kez aradi mesela bu bir,cevremde yanlis yapan insanlarla gorusmelerim olmus olabilir ben kimin ne oldugunu neyi desgekledigini nerden bileyim.veya ozelimde olanlar dediginiz gibi niye sorun olsun nette baktikca olmadik seyler kuruyorum.isim kötüsü neyi kime nasıl kanıtlanır bır bılgım yok
Bende duydum ama onların bişeyleri vardır da inkar ediyorlardır. Güvenmeyin.Yok Allah korusun.kuruntularımın sebebı nette bazı sıtelerde hıc bır baglantı vs olmadıgını söyleyen ınsanların olumsuz olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?