Yardım edin yaşadıgımı hissetmiyorum

azra33

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
509
4
296
42
İstanbul
son altı ayda bazı kötü olaylar yaşadım teyzem vefat etti ölmeden önce 1 ay felçti teyzm öldkten sonra sevgilimden ayrıldım sebebi ise sonradan ögrendm arkadaşım olan bi kadınla birlikteymiş ki sevgilimi cnmdn çok sevdigim halde bekledigim kadar üzülmedm teyzemn ölümüne de üzülemedim yani son 6 aydır ben hiç bişi hissedemiyorum ne seviniyorum nede üzülüorum rüyada gibiyim hiçbirşey hissedemiyorum kendimden korkuyorum acaba neden kızlar yaşadıgımdan şüpheliyim artık

sonradan cikicak acisi bunun malesef.. benim de boyle bi donemim oldu.. bu senin farkinda olmadan kendine olusturdugun koruma sistemi olaylardan en az yara ile atlatmak icin yaptigin bisey.

canım geçmiş olsun
öncelikle yardım alsan bir uzmandan
sitede dr meltem hanım var ona bir danış ,seni yönlendirir
tekrar geçmiş olsun

canım aynı durumu ben 4 senedir yaşıyorum....hiç birşeye üzülmüyorum ve hissetmiyorum..ağlıyamıyorum bile...ama benimkisi çok büyük bir üzüntü geçirdim ondan sonra böyle oldu..hayata karşı bir boşvermişlik hayalkırıklığı gibi..ve 4 yıldan beri mutlulukta hissetmiyorum...şu an hiçbir sorunum yok diyebilirim ama ben mutlu değilim.....

Allah rahmet eylesin canım teyzene
Ve ilginç bir durum açıkcası şaşırdım
Rabbim yardımcın olsun

MUTLAKA bir uzmandan yardım alın, diğer arkadasım da öyle, 4 yıl olmuş onun hem de.. ileride geç kalmışım dememek için.. mutlaka iyice arastırıp bir doktora görünmelisiniz..

Ne derler insani öldürmeyen sey güclü yaparmis.
Bence artik gün gectikce heyecanimiz azaliyor, her gün daha bir olgunlasiyoruz, onun icinde olabilir.
Bence kafaya takacak seyler degil bunlar.

canım öncelikle başınız sagolsun.acil olarak bir uzmandan yardım almalısın canım.geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…