Yardım edin vicdan azabı çekiyorum

@michael1903 bak burada aslında demek istediğim , erkek arkadaşının tavrına istinadendi, düşüncesiz ve sorumsuzca davranmış ayrıca sana karşı da saygısızlıktır bu ,
Sana gelince sanırım akraba ilişkilerinizin olmadığı tanıdıktan öteye gitmeyen insanlara karşı kendini “ rezil oldum “ diye şartlandırma,
bak isteyince ne güzel ifade ettin duygularını , boş yapmadın yani :KK200:
Tüm cesaretimi topladım ve gidip o arkadaşlara açıklamamı yaptım artık içim rahat,erkek arkadaşımla da ayrıldım çünkü daha çok yalanlarını ortaya çıkardım.bazen de iyi ki ters ters bakmış da ayırılmamıza sebep olmuş diyorum çünkü baya kötü niyetli birisi olduğunu da öğrenmiş oldum bu arada yorumun için teşekkür ederim :KK54:

Tüm cesaretimi topladım ve gidip o arkadaşlara açıklamamı yaptım artık içim rahat,erkek arkadaşımla da ayrıldım çünkü daha çok yalanlarını ortaya çıkardım.bazen de iyi ki ters ters bakmış da ayırılmamıza sebep olmuş diyorum çünkü baya kötü niyetli birisi olduğunu da öğrenmiş oldum bu arada yorumun için teşekkür ederim :KK54:
Sevindim doğruyu görmene , önünde güzel zamanlar olacak , sana saygısı olmayanın sevgisine de itimat etme :KK200:

X