Bebek Beslenmesi ... YARDIM EDİN ... SÜT ALERJİSİ ...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nihlesu2015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
8
3
1
Sevgili anneler merhaba 10 aylik bebegimde sut alerjisi cikti. Bebeginde bu sekilde sut alerjisi olanlar var mi aranizda? Biz su an aptamil pregomin as diye bi mama kullaniyoruz ama kizim sevmiyor agzina dahi surmek istemiyor. Gunde 450 500 ml ancak verebiliyorum o da meyvesine corbasina kasik mamalarina da ekleye ekleye
Bebegimi baska ne turlu besleyebilirim neler verebilirim yardimci olursaniz sevinirim

Geçmiş olsun canım. Benim kızımın da alerjisi var sadece süt değil bir çok şeye.. aynı masayı kullanıyoruz. Biz 7 aylıkken başladık başlarda zorlandı ama sonradan alışmıştım sen de vazgeçme. 500 cc de kötü değil.. onun dışında süt içermeyen birçok şeyi tüketen bilir. Paketli gıdaların içeriklerine çok dikkat et. Bu arada Facebook'da alerjile yaşam platformu var facebookun varsa mutlaka üye ol faydasını görürsün.

Sağol canım Allah yardımcın olsun senin yavruna da geçmiş olsun. Gerçekten çok kötü bi durum inşallah geçici bi süreç olur da atlatırız hepimiz. Dediğin platforma üye olacağım bilmediğim bilemedigim o kadar çok şey vardır ki faydalı olur bana... çok sağol canım ...

Merhaba benim kızım beş aylık onda da süt alerjisi çıktı . Öğreneli iki hafta oldu .aynı mama bize de verildi fakat kızım sevmiyor pekmezle tatlandırıp veriyorum yine de yemiyor çok çaresizim üstelik kilosu da yetersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…