Saç Rengi ve Saç Boyama yardım edin şu iğrenç renkten kurtulmam lazım :S

Vuvuzela

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
2.683
3.911
373
37
68056755.jpg

merhaba kızlar saçım hoş bir karameldi denizdi havuzdu bu hale geldi.
kuaföre de boyatmak istemiorum bu defa ne kadar kaliteli deselerde adi boyalarla boyuyolar saçım yıpranmaya başladı.
bu renki tatlı bir renge cevırmek için 7.1 mi önerirsiniz yoksa 8.1 mi?
7.1 koyulaştırır diyorlar 8.1 de bana kapatmazmıs gıbı gelıor yardım ediiiinnn :S

yok mu kimse yaaaaaaaaaa :( :(

Merhaba,

7.1 güzel olur derim ben ve fazla koyulastiracagini sanmiyorum. Zaten yikadikca acilan bir renk. Dogal küllü sari oldugu icin karameldeki bakir isiltilari da alabilir.

pekı 8.1le bal köpüğüne dönük bir renk elde edilebilir mi..
koleston 8.1 set boya aldım 3 kutu tutmaz dersenız degıstırcem gıdıcem:)

Canım colorx 7 ve 8.1(kumral ve açık küllü kumral) karıştır.Ben öyle yapıyorum hoş bir renk.Ama kumral değil karamel oluyor.

ben aslında kızıllıktan da kurtulmak ıstıormm tabanı guzel hazırlasam böyle orıjınal kumral acık kumral tonları elde edebilsem ustune balyaj yaptırcam ama risk işte:)
dediğinin küllülerini kullansam hep istedgm gibi bişi olur mu?

çok soru sordum biliorum da:)
kendi başıma ilk defa kalkışıorum bu işlere saçımda dalgalanma oldu akınca boya
eskıden mavı sıyahtan kuaföre karamele açıcıyla döndürmüştüm şuankı rengı boya aktı sankı acıcıyla acılmıs boya yapılmamıs gıbı ton farkları var
8 ve 8.1 örter mı acaba bu durumu

Eğer dalgalanmaların kaybolmasını istiyorsan ilk dediğim karışımı yapabilirsin ama sonrakiler çok açık olduğu için sanmıyorum farkı kapatmaz.

Canım şimdiki rengim daha açık yıkandıkça daha güzelleşen bir boya.Bu ilk boyadığım zamanki rengi.Ben çok memnunum.Saçlarında renk farkı olmasaydı 8 ve 8.1 tam istediğin renkti canım.Colorxi tavsiye ediyorum.

Eklentiler

• $127755400940165[3].jpg
    $127755400940165[3].jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 43
canım 7 numarayla 8.1 karıstırıp karamel elde eden benım:) kızıllık olmuyo guzel oluyor ve senın renk farklılıklarını kapatır

8.1le boyadım gene de eskısıne nazaran koyu oldu ama kapattı dalgalanmaları ve kızıllıkları:)
tek derdim koyulugu
bundan sonra normal yani küllü olmayanla mı devam etmeliyim?
yarın yenı halını eklerım

ıstersen boyle devam edebılırsın benım kozmetıkcımde kullu kumral kullanıyor, acık olmasını ıstıyorsan bıdahakıne 8.1 ıle 9 u akrıstır

ben normal doğal kumral istiyordum. Aksam renk benı yanıltmıs. Boya boyayı acmaz derlerdi ama sacım küllü koyu sarı bal köpüğü arası gibi bişey oldu özellikle bir kez daha yıkayınca. Ekleyecektim fotoğraf ama makinem bozuldu. En kısa zamanda ekleyeceğim.

Back