yardım edin şaşkınım

canmart80

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
24
2
07 haziranda trensfer yaptırdım 19 haziranda ilk sonuç 21,7 ertesi gün merak ettim tekrar yaptırdım 52,30 yani pozitif.24 haziranda lekelenmem oldu ve tekrar yapıldı 44 de düştü değerim. sonraki gün lekelenmem kırmızıya döndü ama çok azdı test yapıldı sonuç 54 oldu yine.iki gün sonra tekrarlayalım dendi ve yeni sonuç 176 sevindim.3 gün sonra tekrar bakıldı 27 ye düştü beta Hcg.artık düşecek ümitlenmeyin dedi doktorum 3 gün sonra bir daha bakalım sıfırlanmasını bekleyelim takip edelim dedi.pazartesi günü tekrar yaptırdık testi 53,94 ve bugün ki sonucumuz 63,58.doktorum hiçbirşey söyleyemiyor artık pazartesi tekrarlayalım testi dedi.Ama ben çok endişeliyim hamile miyim değil miyim henüz anlayamadım ki.transfer olalı 1 ayı geçti neler oluyor.ne yapmalıyım.Ne olur bana bişeyler yazın.:1no2:

07 haziranda trensfer yaptırdım 19 haziranda ilk sonuç 21,7 ertesi gün merak ettim tekrar yaptırdım 52,30 yani pozitif.24 haziranda lekelenmem oldu ve tekrar yapıldı 44 de düştü değerim. sonraki gün lekelenmem kırmızıya döndü ama çok azdı test yapıldı sonuç 54 oldu yine.iki gün sonra tekrarlayalım dendi ve yeni sonuç 176 sevindim.3 gün sonra tekrar bakıldı 27 ye düştü beta Hcg.artık düşecek ümitlenmeyin dedi doktorum 3 gün sonra bir daha bakalım sıfırlanmasını bekleyelim takip edelim dedi.pazartesi günü tekrar yaptırdık testi 53,94 ve bugün ki sonucumuz 63,58.doktorum hiçbirşey söyleyemiyor artık pazartesi tekrarlayalım testi dedi.Ama ben çok endişeliyim hamile miyim değil miyim henüz anlayamadım ki.transfer olalı 1 ayı geçti neler oluyor.ne yapmalıyım.Ne olur bana bişeyler yazın.:1no2:

canım öncelikle sakın ol:teselli: lütfen şuan senin moralini yüksek tutman lazımm
stres yapma sakın etkileyebilir belki dikkat et bol bol dinlen mutlaka
belkide bebişin tutunmaya çalışıyordurr
doktorunun dediklerini dinle Allaha dua et
İnşallah çok güzel sonuç alırsın canımm
Allaha emanet ol tatlımmm

canım transfer olalı 1 ay oldu diyosun. doktor hiç ultrasonda bakmadımı?kese falan görmek için.

bencede hamilesin bebeğin tutunmaya çalışıyor,umalım kiöyle olsun,Allah hakkında hayırlı olanı sana versin canım,heyecan stres yapma dr u dinle,herşey yoluna girecektir

canım öncelikle sakın ol:teselli: lütfen şuan senin moralini yüksek tutman lazımm
stres yapma sakın etkileyebilir belki dikkat et bol bol dinlen mutlaka
belkide bebişin tutunmaya çalışıyordurr
doktorunun dediklerini dinle Allaha dua et
İnşallah çok güzel sonuç alırsın canımm
Allaha emanet ol tatlımmm

teşekkür ediyorum desteğin için ama ben şaşkın ve stresliyim.dualarınızı eksik etmeyin lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn

benim bildigim kadarıyla her bir iki günde ikiye katlanması lazım ama cok dengesiz acaba kullandıgın ilactan ola bilirmi veya stres etkiliyormu sakin olmaya calıs bence rahat olmaya calıs eger olmassada dünyanın sonu degil yeniden denersiniz benim onuncu yılda oldu ümidi kesmedikce insallah bir gün seninde olur ve bu yakın zamanda olur insallah

canım transfer olalı 1 ay oldu diyosun. doktor hiç ultrasonda bakmadımı?kese falan görmek için.

canım kese ancak değerlerim 1000 i geçerse görünürmüş birkere baktılar normal usg ile birşey görünmüyor ama endometrium kalın dediler.dr um da henüz bişey anlayamadı bence

bencede hamilesin bebeğin tutunmaya çalışıyor,umalım kiöyle olsun,Allah hakkında hayırlı olanı sana versin canım,heyecan stres yapma dr u dinle,herşey yoluna girecektir

teşekkür ediyorum umarım söylediğin gibidir.Allah bütün bebiş isteyenlere versin.bana dua edinn

benim bildigim kadarıyla her bir iki günde ikiye katlanması lazım ama cok dengesiz acaba kullandıgın ilactan ola bilirmi veya stres etkiliyormu sakin olmaya calıs bence rahat olmaya calıs eger olmassada dünyanın sonu degil yeniden denersiniz benim onuncu yılda oldu ümidi kesmedikce insallah bir gün seninde olur ve bu yakın zamanda olur insallah

canım bu bizim ilk tüp bebek denememiz.allah hayırlısını versin birdaha deneriz .Şu an sadece böyle hiç birşey anlayamadan beklemek ve hergün hastanede kan verip sonucu ne olacak diye düşünmek beni strese sokuyor.Umarım hepimiz için allah hayırlısını versin ve isteyen herkesin bebişi olsun

İlginç gerçekten, inşallah sağlıkla tutunmuştur bebeğin ama Allah öncelikle hayırlısı neyse onu versin

canım bencede sakın ol stres yapma etkılyebılır bolbol dınlen ve dua et bızlerde dua etcez tabı allah hayrlsnı versın hakkında hemen moralnı bozma bebısın tutnmaya calısyor bnce. dr nu dınle ve kendıne cok ii bak karamsar olma hyrlısyla hamılesındır inşllh

Canım merak etme bebişin yaramazlık yapıyordur şimdiden :) Annesi bol bol dinlensin,ve ilaçlarını düzenli alsın!Umarım kısa zamanda keseyi ve bebişinide görürüsünüz!Sakin ol emi :)

teşekkür ediyorum desteğin için ama ben şaşkın ve stresliyim.dualarınızı eksik etmeyin lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn

canım o kadar canı yürekten istediğin belli bebişini inşallah allahın izniyle bebişin sıkı sıkı tutunur sana
Herşey Allahdan canımm eğre görecek günü varsa zaten Allahın izniyle sana merhaba diyecektir bebişin hiç merak etme dua et Allaha sığınnn

Bebişinde sende Allaha emanet olunn Dediğimi gibi sakın stres yapma çok önemlii

Allahım yar ve yardım cın olsun canımmm:1hug:

hepiniz çok sağolun arkadaşlar.Stres çok önemli biliyorum ama kimse bana hamilesin de demiyor değilsinde.çok zor bir durum böyle hiç birşey bilmeden beklemek çok ama çok zormuş.

hepiniz çok sağolun arkadaşlar.Stres çok önemli biliyorum ama kimse bana hamilesin de demiyor değilsinde.çok zor bir durum böyle hiç birşey bilmeden beklemek çok ama çok zormuş.

zaten en zoruda beklemek canım yaa...
Biraz daha sabırlı olmaya çalılşşş ttalımm
İnşallah güzel heberler verirsin bizlere.
Nedir durumun şuan canım varmı bi:1hug: gelişme

canım öncelikle herşeyin hayırlısını dileyelim, sabırla bekle ve doktorunu dinle.. Ultrasonda keseyi görene kadar da bence çok ümitlenme.. Benim de geçen 14 haziranda transferim oldu, ilk denemizdi. 26 haziranda test düşük çıktı 4.35. Adetim gecikince doktora gittim bhcg'yi tekrar yaptıralım dedi.. Bu arada adet oldum 3 gün sürdü ve testi adetin ikinci günü verebildim. Boşuna veriyorum diye hiç kale almadım. Test sonucuna alınca bakmadım bile ama eve gelip baktığımda 93.8 olduğunu gördüm ve çok şaşırdım. Hemen doktoru aradım, sonuç çok yüksek normal değil dedi ve testi iki kere daha tekrarladık. Birinde 7.3 birinde 9.2 geldi. Ultrasonla muayenede de bir şey çıkmadı.. Ben de senin gibi heyecanlanmıştım bir yandan da dış gebelik ya da kimyasal gebelik mi diye tedirgin olmuştum.. Çünkü normal gebelikte bhcgde belirli oranda artış olması gerekiyor.. Son olarak doktorun bana söylediği tüp bebek için kullanılan ilaçların etkisi nedeniyle böyle bir durumun olabileceği.. Herkesde farklı etkiler olabiliyormuş bu tarz durumlarla da karşılaşılabiliyormuş.. Dış gebelik olması için de bhcgnin yine bu değerlerin üzerinde olması bekleniyor..
Moralini bozmayayım ama bence sen kendini kötüye hazırla ve çok ümitlenme, bu arada hamile olursan senin için büyük süpriz olur.. İnşallah hamilesindir canım ama dediğim gibi önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar dileyelim Allah'tan.. Kafana takılan herşeyi de doktoruna mutlaka sor lütfen..

X