Yardım edin safra kesesi :(

Hanımlar hepinize çook teşekkür ediyorum. Ameliyat olanlara da çok geçmiş olsun. Beni çok rahatlattınız. Dün akşam annem tekrar sancılandı başka bir hastaneye götürdük. Ultrasona randevu verdiler bugün için ve bugün ultrason çekildi. Çok şükür safra kesesiyle alakalı herhangi bir problem taş vs yokmuş. Sorun idrar yollarındaymış. İdrar yolu enfeksiyonu bazen böyle sancı ve bulantı yapabiliyormuş. İlaç verdi doktor on gün kullanıcak annem bakalım fayda eder inşallah. Allah tüm hastalara şifa versin çok sağolun

geçmiş olsun canım ben 19 yaşımda oldum. hiç korkma o ağrıyı çekmektense olsun kurtulsun. inan bana yaşadığı hiç bir ağrıya benzemez o ağrı doktorum doğum sancısından beterdir bu sancı demişti. insan ameliyattan sonra kuş gibi hafifliyor. daha önce safra kesesi ameliyatından dolayı yaşamını kaybeden görmedim. ameliyat 2 saat sürer. laparoskopi yaparlarsa iyileşme süreci 1 hafta. 1 hafta sıvı beslenecek. ondan sonra normal yaşamına geri dönecek. korkma o çektiği acıyı bilsen ameliyat oluyor diye sevinirsin bile.

edit: sonunu yeni okuyorum canım :) çok sevindim adına hayırlısı olsun

Son düzenleme:
arkadaşlar safra kesesi ameliyatını hemen düşünmeyin doğal çözümü var ben doğum yaptıktan sonra safra kesemde taş çıktı doktor acil ameliyat dedi ama ben ameliyat olmadım araştırdım reishi mantarı kapsül ve roibos çayı kullandım 3 ay sonra doktora gittim taştan eser yok doktor bile inanamadı şükürler olsun iyi ki ameliyat olmamışım irtibat için telefonum

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlım çok geçmiş olsun. annem de çok narin yapıda birisidir. şeker, tansiyon, guatr ve sayamadığım bi ton hastalığı var. bi dönem midesine bi ağrı saplanıyordu Allah o günleri bir daha yaşatmasın, öleceğinden korkuyorduk. doktora gitti mide ağrısının safra kesisinden olduğunu söyledi ve ameliyat olmasına karar verildi. ameliyatı 1 saat içinde bitti kolay bi ameliyat göbeğin üstüne 3 tane delik açılarak alındı safra kesesi. sonuç şimdi çok şükür iyi. artık o ağrılar gelmiyor. İnşallah annenizde ameliyattan sonra düzelecek canınızı sıkmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…