Bebek Beslenmesi Yardım edin online emzirme danışmanı alan varmi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Lindsay

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
108
22
298
40
Denizli
5 gunluk bebegim var. Meme tutturamiyorum. Kuvezde kaldi mama aldi. Simdi sütüm geldi biraz. Ama meme tutmuyor. Online danışmanlik alsam goruntulu oluyormus. Alan varmi yardimi olur muki

5 gunluk bebegim var. Meme tutturamiyorum. Kuvezde kaldi mama aldi. Simdi sütüm geldi biraz. Ama meme tutmuyor. Online danışmanlik alsam goruntulu oluyormus. Alan varmi yardimi olur muki
Ben aldim canim. Ben danismanliktan ziyade okudugum bi kitaptaki farkli bi emzirme pozisyonu sayesnde emzirebildim. İnternetten futbol topu pozisyonu emzirme diye bi arastr istersen bnde cok zorlanmistim burda muhim olan yilmamak modunu dusurme emzrmk gercekten gorundgu gbi kolay bsey degl alisna kadar cok zor. Sormasi ayptr bebis neden tutmuyo
Cenesimi zayif
Goguslerinmi buyuk
Gogus ucun varmi

Gogus ucum vae. Memem de cok buyuk degil. Ilk gunler aldi emdi biraz. Biberondan dolayi meme reddi basladi bizde. Sut olmadigi icin biberon verdiler kuvezde kaldi. Bizde biberona devam ettik. O yuzden.

Gogus ucum vae. Memem de cok buyuk degil. Ilk gunler aldi emdi biraz. Biberondan dolayi meme reddi basladi bizde. Sut olmadigi icin biberon verdiler kuvezde kaldi. Bizde biberona devam ettik. O yuzden.
Benim bebegim 6 gün hastanede kaldı biz covit oldugumuz için ve biberon ile beslendi sütüm oldugu halde ona covit geçmesin diye veremedik eve geldiginde önce biberona 10 cc mama yaptım biberon veriyordum tam tutmaya başlarken yerine meme verdim öyle emdi ama sol tarafı emzirmekte zorlandım hastanede hep Saga dönük yatmış ve o yöne alıştığı için dönmüyodu memeye yaklaştıramıyordum sonra futbol topu pozisyonunda emzirdim bi deneyin isterseniz

Back