- 3 Nisan 2023
- 263
- 45
- 20
-
- Konu Sahibi yagmurgizemcim
Abla dinliyor aylardır bu takıntımi dinliyor ama haklısın belki aylar sonra yanımda olmayacak biri için kendimi ziyan ediyorumYanlış anlar diye istemediğin halde sevişiyorsun, yaş 18 belki 17. Mantıklı geliyor mu sana okuyunca? Fedakarlıkta bulunan sensin ama o senin bu kadar takıntını dinlemeyerek seni terk edecek kadar sevgisiz. Sen de hala devam ediyorsun, ilginç.
Hamilelik yok, imkansız
Sürtünmeyle boşalma olmadan hamile kalamazsin bu cümleyi sanırım ikinci kez kuruyorum sanaHaklısın abla bilmiyordum.ama bu tür şeyden gebelik olurmu
Evet abla ama adet.gunumu 1 gün gecikti diye biliyorfum üç gümüş iki gündür de göğüslerim çok ağrıyor koltuk altıma vuruyor ağrısı sanki kas ağrısı gibi korkuyorumSürtünmeyle boşalma olmadan hamile kalamazsin bu cümleyi sanırım ikinci kez kuruyorum sana
Sert konuşmak istemiyorum ama hamile kalman imkansız bunu kaç kişinin daha söylemesi gerek bilmiyorumEvet abla ama adet.gunumu 1 gün gecikti diye biliyorfum üç gümüş iki gündür de göğüslerim çok ağrıyor koltuk altıma vuruyor ağrısı sanki kas ağrısı gibi korkuyorum
Haklısın abla ama korkuyorum işte bir şey olmaz degilmiHamile kalmaktan korkuyorsaniz neden surtusuyorsunuz acaba ? Veya baska seyler yapiorsunuz. Kendinize mukayyet olamio olamio buralara absürd seyler soruyorsunuz. Git hamilelik testi al biz betahcg ölcüçü muyuz?
Ablaaa yapma gözünü seveyim korkuyorumGögüsde acima varsa bide akinti var diyorsun. Bende de oldu ve hamileydm. Belirtilerin hamilelik var diyor. Bide gecikme var diyorsn. Kesin hamilesn bence. Bide merak ettim yaşın kaç
Bir şey olurmu ablakorkuyorsanız yapmayın bu kadar basit
Kürtaj olmaya yaşım yetmiyor ayrıca abla korkuyorum çok korkuyorum umarım bişey olmaz. Gerçek ilişki vs yokkk lütfen bişey olmasınCanim benim daha yaşın küçük ya hamile kalirsan. Kürtaj olurum biter deme gunaha girersn. Yada doguracanmi. Bir düşünsene karnin burnunda. Bu ihtimal çok düşük fakat bunun sonu gercek iliskiye giderse Nolur. Senin ne hakkin var nikahsiz bir çocuk dünyaya getirmeye.
Olmayan bi ilişki için kıza neden günah haram sevap baskısı yapıyorsunuz?Canim benim daha yaşın küçük ya hamile kalirsan. Kürtaj olurum biter deme gunaha girersn. Yada doguracanmi. Bir düşünsene karnin burnunda. Bu ihtimal çok düşük fakat bunun sonu gercek iliskiye giderse Nolur. Senin ne hakkin var nikahsiz bir çocuk dünyaya getirmeye.
Psikolojim alt üst oldu yemin ederim bidaha tövbe asla yok her seferinde böyle dedim ama bu sefer aslaa yok abla kafayı yemek üzereyim nolur bişey olmasınOlmayan bi ilişki için kıza neden günah haram sevap baskısı yapıyorsunuz?
Bu şekilde bir şey olmaz ama değil miOrange alinti yapamiyorm neden bilmiyorum. Eger yine surtuşmeye devam edipte. Ve ya iliskiye girip hamile kalirsa diye dedim. Benim ne dedigim gayette anlasilacak sekilde.