melek ozgur Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2015 344 68 32 18 Ağustos 2015 Konu Sahibi melek ozgur #21 elalale .!.: artik dogsada dusuk degil,erken dogum sayilir.korkacak bir sey yok canim.stres yapma ve sol yanina yat .sol yanina yattiginda bebek daha iyi beslrnir.damarlarin srrbest kalmasindan dolayi.dr um bana soylemisti Genişletmek için tıkla... Artik sol yanima yatarim canim ins faydasi olur canim rabbim buyuk butun ummetine yardim eder ins
elalale .!.: artik dogsada dusuk degil,erken dogum sayilir.korkacak bir sey yok canim.stres yapma ve sol yanina yat .sol yanina yattiginda bebek daha iyi beslrnir.damarlarin srrbest kalmasindan dolayi.dr um bana soylemisti Genişletmek için tıkla... Artik sol yanima yatarim canim ins faydasi olur canim rabbim buyuk butun ummetine yardim eder ins
melek ozgur Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2015 344 68 32 18 Ağustos 2015 Konu Sahibi melek ozgur #22 handelevent .!.: Korkmayin bence doktor dediyse dogrudur.her bebek iri olacak diye birsey yok saglikli olsun yeter Genişletmek için tıkla... Amin insallah saglikli olsunda ins gelisimi duzelir
handelevent .!.: Korkmayin bence doktor dediyse dogrudur.her bebek iri olacak diye birsey yok saglikli olsun yeter Genişletmek için tıkla... Amin insallah saglikli olsunda ins gelisimi duzelir
melek ozgur Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2015 344 68 32 18 Ağustos 2015 Konu Sahibi melek ozgur #23 nerisona .!.: Kaynanan gil kim oluyor ya? Uzmanlık alanı ne? Genişletmek için tıkla... Iste kayananamla eltim hep iyi degil degil diyolar moralimi bozuyolar biz cocuk dogurduk biliyoz diyolar sanki her hamilelik bebekler bir
nerisona .!.: Kaynanan gil kim oluyor ya? Uzmanlık alanı ne? Genişletmek için tıkla... Iste kayananamla eltim hep iyi degil degil diyolar moralimi bozuyolar biz cocuk dogurduk biliyoz diyolar sanki her hamilelik bebekler bir