merhabalar ,
ben 23 yaşındayım 9 aylık evliyim.sorunum şu annemle babam ben 2,5 yaşındayken ayrılmışlar babam o günden beri hayatımın dönüm noktalarında karşıma çıktı ve her çıkışında beni yıktı. kız çocuğuyum hep baba ilgisi bekledim her geldiğinde gittim kendime kıza kıza gurursuzsun kızım sen diye diye gittim ama o beni hep üzdü. evlendim düğünüme davet etmedim geçen ay beni sosyal bi siteden eklemiş eşim gösterdi şok oldum olduğum yere yığılmışım. canım çok acıyor eşimle sürekli tartışıyoruz her tartışmada ayrılmak istediğini söylüyor ve ben hiç itiraz etmiyorum saygı duyarım kararına diyorum.ama bu cümleyi her duyduğumda babama daha çok öfkeleniyorum. bana bi aile bilinci yaşatmadığı için sevgi nedir bilmediğim için öfkeli olduğum için sadece kendi kendime öfkemi içime kusmayı bana öğrettiği için ve artık öfkem çok arttı ondan intikam almak istiyorum.evli 3 çocuğu var ve geliri çok yüksek bütün çocukları özel okulda okuyor. okusunlar gözüm onlarda değil mutlu da olsunlar onlara karşı öfkem yok aksine merakım sevgim var.bi yandan annem çok hasta ayrıldıktan 1 yıl sonra trafik kazasında omurga kemiğini kırdı ve yanlış tedaviden skolyoz hastası oldu 4-5 kez ameliyat oldu ve şimdi bakıma ihtiyacı var.ne yapabilirim geçmişe dönük tazminat mı alsam diyorum canını yakmak için ama ayrılma şartlarında annemin babamdan nafaka talebi etmemesi varmış ozaman yoksa babam ayrılmıycakmış. babam çok tehlikeli biri herşey beklenir ondan karanlık yönleri var gibi korkuyorumda ondan çünkü abimi işe zamanında o aldırmış ona bişey yaparsam abime zarar verir diye korkuyorum evli yeni oğlu oldu buna dayanamam.biri yardım etsin nolur kinden korkarım ama galiba artık içimde bi volkan var intikam istiyorum gibi ama o kadar cahilim ki hiçbirşey bilmiyorum ne araştırabilirim onu da bilmiyorum