• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin lutfennn :8

aysmlkaslan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
25
0
6
34
Kırklareli
merhaba kızlar gercekten canım cok sıkkın :( esimle evleneli daha birinci yılımızdayız evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım sımdı 4 aylık bir kızım var esim uzman cavus dogumuma bir aya kala yanımda yoktu dogummumada gelemedi.Bebegımız ıkı aylık oldugunda geldi ben cok farkı seyler hayal etmistim icimde kocaman bir sevgi vardı ona karsı onunda oyle olacagını sandım ama olmadı suanda ıkı aydır birlikteyiz sadece bir kez cinsel ilişkimiz oldu :( nedeninin bende anlayamıyorum bana beni sevdiğini söylüyor ama yakınlasmıyor ona cok yakınlasmayı denedim fakat artık grurum cok kırılıyor kendimi yanında sapıkmısım gibi hissediyorum:( birde oynadıgı bir oyun var ısten gelip yatana kadar onun basında kafası ona okadar yogunlasıyor kı beni görmuyor duymuyor direk yataga grip horlamaya baslıyor ne yapmam lazım kızlar ne olur bir aklı verin cok bunaldım bebegımı emzirmesem bı sakınlestirici alıp vurup kafayı yatacagım ama bebegım ıcın saglam ve guclu olmam lazım ama nereye kadar boyle devam eder bilmiyorum :((

Mrhaba. Zor donemler anlatıyorsun besbelli.. kendini sapık gibi hissetmene gerek yok bunlar olağan seyler. Tavsiyem sende onun gibi umursamaz ol bi muddet. Ilgisiz ve alakasiz ol. Kendine bakim yap özen göster. Dışarı cikk. Azcik akli sende kalir belki. Sen ne kadar uzerine dussen oo naz yapar boyle. Yada oynadıgi oyundan sende oyna en azindan paylasacak birseylrrinz olur. Oyun hakkinda konusur edrsnz. Yarış halinde olun mesela. Bu oyunu ben kazanirsam falan ödülü isterim. O ödül de romantik bi yemek veya duş gibi seyler olabilir

Back