Yardım edin lütfen

nlyceco

Kızım geliyorrr
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
74
42
8
Merhaba.28 yaşında evli bir bayanım.4 aylık evliyim ve korunmuyoruz.Adetlerim düzenlidir fakat Eylül ayında ara kanama yaşadım.Hormon testleri yapıldı, ultrason ve vajinal ultrason ile bakıldı herşey normal çıktı.Folikül patlamış gibi birşey söyledi doktorum.Önemsiz olduğunu ve istediğim zaman hamile kalabileceğimi belirtti.Adet döngüm 26 gün.Geçen ay 19 Ekim'de regl oldum.Bu ay da 13 Kasım'da beklenen adet tarihimde regl oldum.Regl kanamamın süresi ve yoğunluğu normaldi.23 Kasım'da günlük pedi doldurmayacak kadar kahverengi akıntı geldi.Bu durum ovülasyon ile ilgili bir lekelenme olabilir mi? Yerleşme kanaması gibi bir durum ise adetten hemen sonra bu kadar erken belirti verir mi? Kan tahlili versem sonuç alabilir miyim? Bu konuda bilginiz varsa yol gösterin lütfen

Merhaba,13 kasımda adet oldun ,kaç gün sürdü adetin
döngün 26 günse muhtemelen 12-13 gün gibi olabilir yumurtlaman, ne zaman olduki ilşki
bu 10 günlük sürede ,yum döllendikten sonra en az bi 9-10 gün geçmesi lazım belirti vermesi için
adet biterbitmez yum.olsa bile geçen süre kısa ,kanda sonuç alacağını sanmam..

ovulasyon kanamasıdır bence
o kadar erken yerleşme kanaması olmaz

bence bir müddet bekle,bir dahaki adetine birkaç gün kala test yaparsın.varsa bile şimdi çıkmaz.ovülasyon kanaması gibi görünüyor ama inşallah yerleşme kanamasıdır.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

6 gün sürüyor adetim.İlişki günlerini hatırlamıyorum tam olarak.1 aydır Folidoce folik asit kullanıyorum bu arada.Yumurtlama için 2-3 günüm daha var diye düşünüyordum.Çok teşekkür ederim cevap için

Test için erken bence de ama belirsizlik çok kötü işte.Aynı durumu yaşayan varsa diye foruma yazıp yardım istedim evham yapıp Cevabın ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Amin, inşallah

yok her ay olmaz
ben 4 senedir evliyim 3 kere yaşadım
Bilmiyordum öğrenmiş oldum sayende.Kötü birşey olmasın da gerisi önemli değil.Yeni evli olunca insan panik oluyor, kendini dinlemeye başlıyor, her belirtiyi kendine yoruyor falan Dedim en iyisi bir bilene sormak Sağlık ve mutluluklar diliyorum

teşekkür ederim
sana da sağlıklı ve mutlu bir hayat nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…