Yardım edin lütfen

seviştikten sonra size sevgisini gösterecek bir şey yapmadı mı 1 ay boyunca? seviştikten sonra sevgilim diyemiyorsa ben sevgisinden şüphe ederim, ama kapıları da komple kapatmamış acaba seviyor mu yoksa yine sevişmek için bir kenarda dursun mu diyor anlayamadım
Bi garip yaa anlayamadım.Yani örneğin dişimi çektirmeye gidecektim.İlk buluşmamızdan 1 hafta sonra kadar.Sabahın köründe kalkıp benimle beraber geldi.Sonra ertesi gün bütün gün msj atmadı.Dengesiz davrandığı için çözemiyorum :(

Bu aşk ise ben de elmayım, yersen(!)

Şaka bir yana bu kadar basit mi ya herşey. Yoksa ben mi ilkelim? Kafamda deli sorular. Kısacası güvenme böylelerine. Üzülürsün, üzerler. Hiç hoş olmaz..

Bu aşk ise ben de elmayım, yersen(!)

Şaka bir yana bu kadar basit mi ya herşey. Yoksa ben mi ilkelim? Kafamda deli sorular. Kısacası güvenme böylelerine. Üzülürsün, üzerler. Hiç hoş olmaz..
Ne kadar namus bekcisiymissiniz arkadaş! Herkes ne kadar da sütten çıkma ak kaşıkmış!Farkındaysan ben bunu anlatirken sevistim iyi mi yaptim yada ben sevistim ama bu ask mi demiyorum.Benim sordugum sey farkli.Yorum yapmak icin yapmayin lutfen!

Ne kadar namus bekcisiymissiniz arkadaş! Herkes ne kadar da sütten çıkma ak kaşıkmış!Farkındaysan ben bunu anlatirken sevistim iyi mi yaptim yada ben sevistim ama bu ask mi demiyorum.Benim sordugum sey farkli.Yorum yapmak icin yapmayin lutfen!
En çok sevdiğim, dediğimi anlamayıp kendince yorumlar katıp benim o şekilde düşündüğümü iddia eden yorumlar..

Mesajımdan namus bıdıbıdısını çıkardıysan zaten beni hiiç anlamayacaksın demektir. O yüzden kafanı hiç yorma. Ben de kedimi yormayayım, iyi geceler..

En çok sevdiğim, dediğimi anlamayıp kendince yorumlar katıp benim o şekilde düşündüğümü iddia eden yorumlar..

Mesajımdan namus bıdıbıdısını çıkardıysan zaten beni hiiç anlamayacaksın demektir. O yüzden kafanı hiç yorma. Ben de kedimi yormayayım, iyi geceler..
Sen de beni anlamamışsın zaten sorun değil yani.Meselem seni anlamak yada anlamamak da değil ki kafamı yoracağım daha önemli meselelerim var.Yazdığın yorumdan rahatsız oldum ve senin yazdığın benim anladığım kadardır sonuçta.Yani benim için.

Senin carlos dediğin gibi çakal biriymiş. 1 ay boyunca konuştuk konuyu hiç cinselliğe getirmedi diyorsun ama ilk baş başa kalmada hemen sevişmeye getirmiş olayı. Bence bu yaptığı da bi taktik direk cinsellikten konuşsaydı mesaj da böyle buluşup eve gitmezdiniz bunu düşünüp de davranmış olabilir.
Sizde de ne cesaret varmış nasıl güvenip gidiyorsunuz gecenin bi vakti evine hayret valla. Hiç masum gelmedi davranışları bana sen fazla kaptırma kendini bence.
Ayrıca bu kadar özel şeyler yaşayıp hala ne olduğunuzu bilmemende bi garip yani.

Konuya cinsellik dahil olunca, neden hemen kadına "kendini kullandırtma sakın"a dönüyor olay? Cinsellik sadece erkek için mi var? Konu sahibi zaten yoğun duygular içerisinde olduğunu, etkilendiğini, zevk aldığını ve pişman olmadığını belirtmiş. Neden kendini kullandırıyor olsun ki?

Ve konu sahibi.. Sakın taktik olaylarına filan girme. İkinizde şuanki halinizden memnunsaniz, tadini çikar. Zaten birlikte çok fazla vakit geçiriyormuşsunuz. Bazı ilişkiler bu şekilde spontane ilerleyebilir bir şeylerin bozulmamasi adına. Yani zaten çoktan bir ilişkiye başlamişsinizdir belki de.. Hiç ummadiğin anda bitebilir de. Ne kaybedersin? Elinde güzel zaman geçirfiğin hatiralar kalir. Yukarida dediğim gibi, şu an mutluysan sadece tadini çikar. Bazen anı yaşamak, ilerisini düşünmekten çok daha iyidir.

Biraz klişe olacak ama ulaşılmaz ol diyeceğim.Çok fazla poposunu kaldırma,o senin yanına gelsin,sabırlı ol.Çok fazla üstüne düşünce erkekler havaya giriyor çünkü.Fazlada suratsız olma tabi bu arada normal davran.

artık ulaşılmaz olmayı geçmiş arkadaş gayette ulaşılmış. :110: Bence konuşulmalı dicem erkekler böyle şeylerdende sıkılır. Zaten Bu çocukla uzun bir ilişkisi olacağınıda sanmıyorum. Yakında biter taktiğe bile gerek yok.

Açık açık soracaksın.
Yalnız aldığın cevap seni mutsuz edebilir.

ilginç bi ilişkiniz varmış gerçekten, ben olsam açık açık sorarım.
biz seninle neyiz?

Açıkça konuşun,bizim ilişkimizin adı ne diye sorun. Yan çizerse siz uzaklasın arayıp sormayın,o arayıp görüşmek isterse görüşün ama eve çağırdiğında gitmeyin bir süre mesafeli olun.

Bir ay içinde teslim olmussun yazik etmissin kendine. Cocuk sana ne gozle bakabilir ki baska

Sana hitabi nasıl? O geceden sonra hitabi degismediyse bence bu adama kendini fazla kaptırma..

Benim iliskime benziyor yani bezeyen kismi tanisma degilde sevisme kismi. Ve ikiskinin baslama kismi. Iliskim suan bitti sana onerim sadece su olacak cinsel yonden biraz kendini cek. Cunku sen kendini cekmedikce o sendeki baska guzellikleri goremeyecek. Senle oturuo iki guzel muhabbet etmek icin gorusmicek. Sevismek icin gorusecek inanki. Bende oyle oldu salak gibi 8 ay sonra farkettim o ayri bi olay. Ve benimde ilk baslarda romantikti sonra kalasa dondu:) sadec cinsel anlamsa geri cekil derim

Merhaba arkadaşlar.Ben birine çok fena abayı yaktım ama durumlar çok karışık şuan.Ben bundan 1 ay öncesinde sanal bi uygulamadan biriyle tanıştım.Uygulamayı kullanmamdaki tek amaç;2 yıllık bi ilişkim yeni bitmişti ve sadece birileriyle konuşup özgüvenimi geri kazanmak istedim.Her neyse bu uygulamada genelde yazanlar 2-3 msj dan sonra cinselliğe dönüyordu.Ama bu çakal carlos 1 aylık konuşmamız boyunca hiç rahatsız edici bir imada bulunmadı.Bu benim çok hoşuma gitmişti.Neyse biz 1 ay konuştuk bu şekilde sonra bigün ben arkadaşımla dışardayken buna msj attım geldi.1 saat kadar oturduk muhabbet ettik.O gün ben bildiğin aşık oldum çocuğa.Tabi sonra ben durur muyum.?Aradan 5-6 gün geçtikten sonra bi arkadaşımın doğum gününde dışarı çıktık.Bu Carlos un ev arkadaşı bi cafe de çıkıyo müzisyen.Arkadaşımla oraya gittik.Ben tabi bunu da çağırdım.Neyse geldi biraz orda oturduk sonra arkadaşın programı bitti ordan bi club a gittik.Dans ettik falan.Herşey çok güzel saat gece 2 oldu.Ordan çıktık.Bize gidelim orda oturalım dediler.Gittik.Yanımızdaki arkadaşlar uyud biz oturuyoruz.Saatlerce gözgöze şarkı söyledik.Saçımı kokladı.Ya adam avuç içimden öptü.!Tüm samimiyetimle söylüyorum ben hayatımda bu kadar romantik bi an geçirmemiştim.Bildiğin mutluyum.Kafamı göğsüne koyunca huzurdan ölecektim(bünye alışkın değil tabi:)).Neyse biz bi 2 saat falan bu şekilde sarmaş dolaş oturuyoruz.Sonra tabi bi yakınlaşma oldu.Ve biz seviştik.Aslında o akşam hiç pişman olmadım çünkü duygusal anlamda beni çok mutlu etmişti.Sarılarak uyuduk.Sabah uyandık.Kafamda deli sorular.Sevgili miyiz? neyiz bilmiyorum.Tabi bişe de soramadım.Neyse o gün ayrıldık eve geldim falan ama çocuk hala msj atıyo.Konuşuyoruz.Sonra aradan 1 hafta kadar geçti.Biz yine buluştuk.Ev arkadnaşı o ben.Yine gün sonunda onlara gittik.Tabi ilk gün ki kadar romantik değil.Ama bana kendimi cinsel obje gibi de hissettirmiyo.Adama aşığım bildiğin karşı koyamıyorum kendime.Derken biz böyle 1 aydır görüşüyoruz.Son zamanlarda yani bir haftadır.Hiç doğru düzgün msj atmıyo.Şimdi ben yarın bi arkadaşımla yine aynı cafeye gideceğim.Muhtemelen o da gelecek.Ya ben napıcam bu adamı nasıl yola getircem bilmiyorum.Sadece o akşam biraz da alkolün verdiği yetkiyle ona 'Senden korkuyorum.Aşık olmaktan korkuyorum,ben çok hoşlandım senden' dedim.O da 'Bu korkulacak bişe değil.Hem bende senden hoşlanmasam şuan birlikta olmazdık dedi.Tek dayanağim bu.Ayrıca yanyanayken çok güzel vakit geçiriyoruzOnun da mutlu olduğunu görebiliyorum.Ben çok gelişine davranan bi insanım yani böyle taktik falan işlerine kafam basmıyo.Bi yardım edin yaa.Lütfen

İlk deneyiminiz mi bu bey yoksa öncesi oldu mu? Öncesi olduysa bunu ona söylediniz mi? Eğer öncesi varsa ve haberi olduysa amacı farklı olabilir.

Ama ilkiniz oysa sizinle ciddiyete götürebilir tabi.

İkinci durum olduğunu düşünerek biraz kendizi çekin, gittiği mekanlara gitmeyin, eğer sizden vazgeçemezse gelecektir. Gelmezse zaten ne yapsanız boş..

Şu klişe seni kullanıyordur sen bakire değilsinler her zaman yüzde yüz doğru değil. Burada yüzbinlerce kere bunu yazanlara da inanma.
Çevremde ilk günden sevişip kazık yiyen de var, ilk günden sevişip evlenen de.
Evet ben sevişirim ama karım hiç sevişmeyecek diyen adam çoktur mutlaka ama demeyen de çok. Buradakilere kulak asma sen.
Ama adam senle bir ilgili bir ilgisizse, adını koymuyorsa siz takılıyorsunuz şu an. Sen adamı seviyorum böyle takılmalar da benim için sorun değil, eğlenirim diyorsan takıl. İlla erkekler gönül eğlendirmez yani, sonrasında ah vah etmeyeceksen tadını çıkar.
Ama yok ben ismi cismi olan ciddi bir ilişki yaşamak istiyorum diyorsan, bu şekilde olmaz. Adam gayet takılma havasında ki dengesiz davranıyor. Aşık olmaktan korkuyorum falan demişsin diye elindesin sanmış sanırım. Biraz mesafe koy yada rest çek bakalım. Giderse zaten adını koymayacakmış belli oldu dersin. Dönerse de ilişkiniz hayırlı uğurlu olsun.
Ama seviştin diye burada ay yazık kullanmış diyenlere sakın aldırma... Kendi dünyalarında gördükleri gibi sanıyorlar her ilişkiyi ve erkekleri...

bi aramayın sormayın başka şeylerle meşgul olun kendinizi ağırdan satın artı evet sonu sevişmeyle bitmeyen anlarınz olsun bakalım ozamanlar nasıl davranıo Z zeytinagaci

ilişkiye mi girdiniz yoksa öpüştünüz mü ben anlamadım tam hem bir ayda bu ne hız cinsel açıdan yaklaşan erkeklerden uzak durun yoksa çok üzülürsünüz....

Back