• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim edin lutfen :'( :'( :'(

oguzsevgizeynep

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
75
0
11
Sivas
Benim dokuz aylik bi kizim var ve gecen gun hamile oldugumu sandim cok sukur ki degil esimin ailesiyle yasiyoruz ve bu durumda ikinci bir cocuk asla dusunmem cnku zar zor geciniyoruz ve ayri eve cikmayi 4 sene sonra dusunuyor esim taksitli borclarimiz falan bitmis oluyor tabiki olrsa kpss den bir sey cikarsa hemen gidicez tabiki ama smdilik bn nasil korunurum yani yardim edin ak verin ne olur sprail bna uygun degilmis hap igne prezrvtif bnlar kesin korurmu :5: :26: yardim edin tekrar bi cocuk bunu simdi kaldiramam

Yani tüpler bağlatıldığında bile hamile kalanlar oluyor. Çok yüksek ihtimal doğum kontrol hapları koruyor ama %100 değil. Yırtılmadığı sürece prezervatif en mantıklısı sanırım. Ya da çok takıntılıysanız prezervatifle hapı kullanın.

Benim dokuz aylik bi kizim var ve gecen gun hamile oldugumu sandim cok sukur ki degil esimin ailesiyle yasiyoruz ve bu durumda ikinci bir cocuk asla dusunmem cnku zar zor geciniyoruz ve ayri eve cikmayi 4 sene sonra dusunuyor esim taksitli borclarimiz falan bitmis oluyor tabiki olrsa kpss den bir sey cikarsa hemen gidicez tabiki ama smdilik bn nasil korunurum yani yardim edin ak verin ne olur sprail bna uygun degilmis hap igne prezrvtif bnlar kesin korurmu :5: :26: yardim edin tekrar bi cocuk bunu simdi kaldiramam

iğne kesin koruru ama bana dokundu ara kanamaları yapmıştı. hap sanırım iyi çözüm

Ben hap hiç kullanmadım, iğneyi bir dene istersen hapı takip etmek zor olabilir aylık iğneler daha iyi, belki sende kanamaya yol açmaz... ama çok acıtıyor beee iğnesi kalın biraz. neyse hap kullan sen hap... ama bilemem isimlerini
Igneyi gorumcem kullaniyoda canim canim kadin bi hafda oturamiyor vlla oyuzden kokuyorym ondan hap agrisiz acisiz gibi

Prezervatif kesin çözüm olur bence birde takvim yöntemini de takip et hamile kalmaya çok musait olduğun günlerde daha dikkatli ol bence ayrıca nacizane fikrim kazara hamile kalırsan da her bebek nasibini gelir sakin rizk derdiyle düşünme canim

Kızlar bide bana deyiverin en iyi hangisi valla kafayı yiyecem spiral taktırdım kaydı ne zmn kaydığını bilmiyorum belki hamile bile olabilirim prezervatife hiç güvenemiyorum doğum kontrol hapınıda emzirdiğim için vermezlermiş yokmu bunun bi çaresi .

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

Kızlar bide bana deyiverin en iyi hangisi valla kafayı yiyecem spiral taktırdım kaydı ne zmn kaydığını bilmiyorum belki hamile bile olabilirim prezervatife hiç güvenemiyorum doğum kontrol hapınıda emzirdiğim için vermezlermiş yokmu bunun bi çaresi .

Aynen istee canim aynen deli olcam yok bi cozum yolu

ilaç veya iğne için doktorunuza danışın..

Prezervatif yada hap ile de kalıyor insanlar. .

Bi biz kalamıyoruz :ssz:

ilaç veya iğne için doktorunuza danışın..

Prezervatif yada hap ile de kalıyor insanlar. .

Bi biz kalamıyoruz :ssz:

Allah bütün olmayanlar versin inş ama bn ilk bebişimde korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım o nedenle çok korkuyorumm ya hamile kaldıysam ya kalırsam diye...

benim dokuz aylik bi kizim var ve gecen gun hamile oldugumu sandim cok sukur ki degil esimin ailesiyle yasiyoruz ve bu durumda ikinci bir cocuk asla dusunmem cnku zar zor geciniyoruz ve ayri eve cikmayi 4 sene sonra dusunuyor esim taksitli borclarimiz falan bitmis oluyor tabiki olrsa kpss den bir sey cikarsa hemen gidicez tabiki ama smdilik bn nasil korunurum yani yardim edin ak verin ne olur sprail bna uygun degilmis hap igne prezrvtif bnlar kesin korurmu :5: :26: Yardim edin tekrar bi cocuk bunu simdi kaldiramam

canım doğum kontrol hapı kulan ıyı bır cozum 21 gun kulanıyorsun 7 gun bırakıyorsun zaten bu sureçte hasta oluyorsun yanı bence en ıyı cozum doğum kontrol hapı kulanmak ben ılaç yutamıyorum :) yutabılıyorsan şayet yasmın doğum kontrol hapı çok ıyı daha sonra bırakırsan her hangı bır sorun yaşatmaz.

Aile saglik merkezleri bu konuda cok guzel bilgilendiriyor kadinlari,oraya gitseniz,hepsinin yanetkisini,etkisini konussaniz,daha temiz ve saglam bi bilgi edinirsiniz,gonul rahatligiyla da kullanirsiniz o yontem neyse artik.

Emzirirken 3 aylık iğneler var onlardan kullanmıştım hiçbir katkısı yokmuş anne sütüne...
Eğer emzirmiyorsanız aylık iğne ve hap arasında hiçbir fark yok...Biri günlük biri aylık alınıyor...
Tabi ki ilk 2-3 ay ara kanama yapıyor hepsi vücut alışana kadar....

Biz prezervatifle korunduk 6 ay gibi sürede sonra bitti ihmal ettik almadık hamile kaldım 7.ayda,
İğne bilmiyorum annem 3 aylık iğneden kullanmışti sonra ara kanama başladı ,geçmedi Rahmi alındı.doktor sonradan dedi sana uygun değilmiş diye. ..olmadı iki condom kullanın

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ben yasmin kullaniyorumbir yildir şükür bi skinti olmadi yan etki falanda yapmadi kiloydu killanmaydi falan hap kullanacaksan yasmini tavsiye ederim.. arkadasmda kullaniyo hapi biraktiktan 10-15 gun sora hamile kaldi yani hapin hamileligi geciktirme gbi bi durimu yok aslinda tamamen bunyesel farkliliklar o yuzden ben icim rahat kullaniyorm

Valla biz ilk başlarda hem hap hem condom kullandık. Çift yöntem iyidir, biri korumazsa diğeri korur. Hap yasmin kullandım. Yan etkisi çok olmadı, memikler büyüdü sadece. 6 aydır falan hap kullanmıyorum, condoma devam.

Bir de doktorum 5 yıl doğum kontrol hapı kullanırsan meme ve rahim kanseri riskin % 90 azalmış olur dedi. O yüzden hap tavsiye ederim sana, ama düzenli kullanman şart.

Valla biz ilk başlarda hem hap hem condom kullandık. Çift yöntem iyidir, biri korumazsa diğeri korur. Hap yasmin kullandım. Yan etkisi çok olmadı, memikler büyüdü sadece. 6 aydır falan hap kullanmıyorum, condoma devam.

Bir de doktorum 5 yıl doğum kontrol hapı kullanırsan meme ve rahim kanseri riskin % 90 azalmış olur dedi. O yüzden hap tavsiye ederim sana, ama düzenli kullanman şart.
Bende cift dusunuyorm ama esim kondom istemiyor ama haap bende dusunuyom

Back
X