yardim edin lutfen

Ama guvenemiyorum icimde kaybetme korkusu var bunu soylemek gercekten cok basit ama uygulamak cok zor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inanmaz canim hic bir erkk innmz inansa bílé evlnsenz hayatin boyunca kafana kakar....

Hiçbişey anlatmanıza gerek yok sevgilinize. Bu anatomik bir şey. Herkesten kan gelecek diye bir şey yok. Ben bu forumda da cok şahit oldum. Esnek oldugunda kanama olmuyormuş, bir yakınımın kızlık zarı doğumda yırtıldı düşünün. Esnekmiş, ilişki esnasında kanama olmamış, yırtılmamış. Allah aşkına kendinizi bu kadar düşürmeyin ya diktirmek nedir Allah aşkına.. erkek milletine kendinizi ispatlicaksınız diye. Hiçbir şey anlatmanıza gerek yok. Zaten karakterli biriyse gelicek 2 damla kanı sorgulamaz size güvenir, kaldı ki başka bir erkekle yakınlaşmamışsınız bile, fikrimce diktirme yoluna sakın bulaşmayın o ne saçma şeydir öyle..

Arkadaşlar erkeğin karakteriyle ilgili değil ailesi yetişme tarzıyla ilgili bir sorun bizdrndr kan bekliyorlar ve ben arkadaşla aynindurumdayim bunu kendimizi yipratmadan atlatmamizlazm kotu birşey yaptık cahildik dusunemedik belki aşık olacagimizi internetin kotu yerlerine alet olduk belki oradan demek kolay arkadaslar

Aynen toplumumuz cok kisitli. Ve biz bunu dusunerek kendimizi yipratiyoruz. Bunu umursamayacak erkek yokki kimsede inanmaz. Sucumuzda yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

alır karşına doğru düzgün anlatırsın. seni seviyor ve değer veriyosa en önemlisi güveniyorsa sorun etmez. diktirmek ne demek ya. bunu ağırlığını bütün ömrün boyunca taşıyabilecek misin. bekaret isteyen erkek önce kendi bekaretinden emin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…