• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim edin lutfen

leylanecla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
40
0
1
Adana
Mrb ablalarim sizden yardim istiyorum. Ben kimseyle birlikte olmdm ama kizligimi kaybettigimi dusunuyorum cunku ergenlik doneminde masturbasyon yapp en son salaklik yaptm ve diktirmeyi dusunuyorum. Ve korkuyorum acaba diktirme olayi yalanmi oyle bisey varmi bilmiyorum akil almak istiyorum ve diktirince bazilari vicdan azabi cekiyomus cunku onlar birileryle birlikte oldujlari icin soyle dusunuyorum ben kendimden eminim zaten sizce bi sorun olurmu ve ilerde vicdan azabi cekermiyim

Mrb ablalarim sizden yardim istiyorum. Ben kimseyle birlikte olmdm ama kizligimi kaybettigimi dusunuyorum cunku ergenlik doneminde masturbasyon yapp en son salaklik yaptm ve diktirmeyi dusunuyorum. Ve korkuyorum acaba diktirme olayi yalanmi oyle bisey varmi bilmiyorum akil almak istiyorum ve diktirince bazilari vicdan azabi cekiyomus cunku onlar birileryle birlikte oldujlari icin soyle dusunuyorum ben kendimden eminim zaten sizce bi sorun olurmu ve ilerde vicdan azabi cekermiyim
Canm sende bendensin mast. Nasıl yaptın ve nasıl bu kadar eminsin kan geldi mi ve muayene oldun mu

Son düzenleme:
Olayı tam olarak anlatırsan fikir yurutebiliriz biz kimseyle birlikte olmadığımız için en son çagre belki de diktirebilirsin çok önemliyse bir erkekle kaybetmediğini için hala bakiresin unutma bende öyle.. Ama kaybettiğinde en de emin olma derim kiminden bir kaç ilişki kan gelebiliyordu olayı tam anlatırsan bildiklerimi anlatica m

Son düzenleme:
Muayene olmadan emin olamazsın kiminden 3 4 ilişki kan gelebiliyor yirtilmamis yerlerden.. Olayı anlat ve kan geldimi miktarı ve rengi..

Son düzenleme:
Olayı tam olarak anlatırsan fikir yurutebiliriz biz kimseyle birlikte olmadığımız için en son çagre belki de diktirebilirsin çok önemliyse bir erkek le kaybetmediğini için hala bakiresin unutma bende öyle.:4:. Ama kaybettiğinde en de emin olma derim kiminden bir kaç ilişki kan gelebiliyordu olayı tam anlatırsan bildiklerimi anlatica m
.
Ne kadar tuhaf ya kaderimiz ayni ben 22 yadindaym canm kucukken kotu knallar vardi onlardan etkilenmistim sanirim cunku bi arkadasm vardi o acmisti bak sana bi kanal acayim sasiracaksn diye ve kpiyi kilitleyi izlwmistim daha sonralari ergenlige girdigimde bile o tur seyler kzlerdm hep onlarn yuzunden ama benim hatam. Naslmi yaptim parmakla iste evet kanin geldigini hatirliyorum ve ki olmadgma eminjm cunku bi keresinde denedigimde hic kan gelmemisti.

Seni çok iyi anlıyorum canım.. Benimde basıma ne geldiyse bu internetten geldi zaten o sitelere girmekten... Aslında ne kadar zararlı..

.
Ne kadar tuhaf ya kaderimiz ayni ben 22 yadindaym canm kucukken kotu knallar vardi onlardan etkilenmistim sanirim cunku bi arkadasm vardi o acmisti bak sana bi kanal acayim sasiracaksn diye ve kpiyi kilitleyi izlwmistim daha sonralari ergenlige girdigimde bile o tur seyler kzlerdm hep onlarn yuzunden ama benim hatam. Naslmi yaptim parmakla iste evet kanin geldigini hatirliyorum ve ki olmadgma eminjm cunku bi keresinde denedigimde hic kan gelmemisti.
Canm ozelden msj attım ordanda konuşabilir iz daha ayrıntılı... Burada kanın miktarında önemli bir kaç sefer kan gelebiliyordu daha büyük bir cisimle daha fazla kan gelecektir bence..

Son düzenleme:
.
Canm ozelden msj attım oranda konuşabilir iz daha ayrıntılı... Burada kanın miktarında önemli bir kaç sefer kan gelebiliyordu daha büyük bir cisimle daha fazla kan gelecektir bence..

Gordum canm amacevap veremiyorum ki anlamdm

Slm canim ahh bndn biuyuksun ámá ben evliyim smdi bu yasadiginn farkinda olmayqbilirsin ilerde cok seyler acabilir basinq seni korkutmk istmm ámá,diktirenler belli oluyormus haydar dumende okumustum:))nerelisin bu arada

Slm canim ahh bndn biuyuksun ámá ben evliyim smdi bu yasadiginn farkinda olmayqbilirsin ilerde cok seyler acabilir basinq seni korkutmk istmm ámá,diktirenler belli oluyormus haydar dumende okumustum:))nerelisin bu arada

Anladim canm ama anlayissiz bi ailen varsa bunu yapmak zorundasin hem dogrulari soylesem kim inanir ki bana ?

Anladim canm ama anlayissiz bi ailen varsa bunu yapmak zorundasin hem dogrulari soylesem kim inanir ki bana ?

Canim igrenc ámá masturbasyinun bir suru yolu var elle niye yptin bunun olcgni tahmin etmedin mi bídě kizlik září oyle kolay kolay yirtilmaz ve annn sana ogretmdi mi. Cok acayip ....

Yani suan ne yapacagimi bilmiyorum. En mantiklisi diktirmek onun icin de para toplamak ardindan o korkunun ustune gitmrk sonrasi utanc verici bir evlilik..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Malesef ogretmedi

Hiii bazi anneler var utanir bazilari anlatir bunun daha gerdegi var allah yardimcin olsun canim ne dycgmi bilmiyorum sehirdeysen bu seylere oněm vermeyenler var koydeyse isin zor

Sehirdeyim canm.okuyorumda sevhilim de var. Ondanda korkuyorum anlatirsam inanmaz ki kaybetmekten cok korkuyorum cocuk bnmle evlenmeyi bile dusunuyo. Ee bnmde bi sucum yok kinseyle yatmadim bisey yapmadm. Tek care diktirmek degilmi sizce

Sehirdeyim canm.okuyorumda sevhilim de var. Ondanda korkuyorum anlatirsam inanmaz ki kaybetmekten cok korkuyorum cocuk bnmle evlenmeyi bile dusunuyo. Ee bnmde bi sucum yok kinseyle yatmadim bisey yapmadm. Tek care diktirmek degilmi sizce

eger evlenmeyı dusunuyorsan bence olanı oldugu gıbı anlat sana ınanıyorsa zaten sorun yok

Back