Teşekkür ederim. Baya okudum ama su sicrar ya klozetten öyle oldu mu diye çok korktum. Üstüne görme falan yazmislar iyice korktum stresten kaç gündür uyuyamiyorum...
Çok teşekkür ederim çok :) günler sonra rahatlayabildim adetimin böyle olmasına çok takilmistim bide o da stresten sanırım. :)
Tebrikler 2 aylik hamilesin cinsiyeti kiz. Tövbe yarabbim !
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Belki kizacaksiniz ama bende pişmanım ve kimseye anlatamiyorum Sevgilim le bi şeyler yaşadık ama kıyafetlerim vardı sonra sperm olan ıslak mendili klozete attık sifonu cekmeyi unutup ben girdim tuvalete bi şey olur mu adet öncesi kahverengi akıntı oldu adetim 1 gun surdu hiç böyle olmazdı çok korktum
Belki kizacaksiniz ama bende pişmanım ve kimseye anlatamiyorum Sevgilim le bi şeyler yaşadık ama kıyafetlerim vardı sonra sperm olan ıslak mendili klozete attık sifonu cekmeyi unutup ben girdim tuvalete bi şey olur mu adet öncesi kahverengi akıntı oldu adetim 1 gun surdu hiç böyle olmazdı çok korktum
ahaha seni tanımıyorum ama sayende sabah sabah kahkaha attımbizimle dalga geçildiğini düşünüp sinirlenirken bu çok iyi geldi süpersinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?