• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin lütfen :(

ozggnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
18
0
1
Amasya
Belki kizacaksiniz ama bende pişmanım ve kimseye anlatamiyorum Sevgilim le bi şeyler yaşadık ama kıyafetlerim vardı sonra sperm olan ıslak mendili klozete attık sifonu cekmeyi unutup ben girdim tuvalete bi şey olur mu adet öncesi kahverengi akıntı oldu adetim 1 gun surdu hiç böyle olmazdı çok korktum

ozggnr kimse yok!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam olarak anlamadım ıslak mendili tuvalete attınız sonra o ıslak mendilden hamile kaldımmı diyosun tıp tarihine gecersiniz gece gece guldurdun hiç gulceğim yoktu çok yaşa emi

bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen...

Buyuk ihtimalle psikolojik bak elinin altında internet var ac oku sperm hızı ne kadar yasar bu spermler falan iyice bi öğren sperm peceteden mi sıcrayacak da hamile bırakacak seni

bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen...

Teşekkür ederim. Baya okudum ama su sicrar ya klozetten öyle oldu mu diye çok korktum. Üstüne görme falan yazmislar iyice korktum stresten kaç gündür uyuyamiyorum...

Teşekkür ederim. Baya okudum ama su sicrar ya klozetten öyle oldu mu diye çok korktum. Üstüne görme falan yazmislar iyice korktum stresten kaç gündür uyuyamiyorum...

Canim yahu bu durumda hamile kalman İMKANSİZ :)
icini ferah tut.

Çok teşekkür ederim çok :) günler sonra rahatlayabildim adetimin böyle olmasına çok takilmistim bide o da stresten sanırım. :)

Çok teşekkür ederim çok :) günler sonra rahatlayabildim adetimin böyle olmasına çok takilmistim bide o da stresten sanırım. :)

canım gece gece böyle seylerle kafanı yorma git misss gibi uyuuu:)) sıçrama ile fln hamıle kalınmaz.güldürdün benı:1:

Ehehe valla nasıl rahatladım ya :) iyi ki yazmışım çok çok teşekkür ederim tekrar iyi geceler hepinize :)

Millet hamile kalmak için içmediği ot çöp kalmadı, nerdeyse amuda kalkıp dolanacak sen tuvalette hamile kalmaktan endişe ediyosun.:27:

Keşke öyle kolay olsa. İyi güldüm sayende :1:

Kuzum böyle bir ihtimalden korktuğuna göre yaşının küçük olduğunu düşünüyorum.. Tabiki böyle hamile kalınmaz . İnşallah bu yaşadığından kendine ders çıkarırsın..

Tebrikler 2 aylik hamilesin cinsiyeti kiz. Tövbe yarabbim !

Tebrikler 2 aylik hamilesin cinsiyeti kiz. Tövbe yarabbim !

ahaha seni tanımıyorum ama sayende sabah sabah kahkaha attım :52: bizimle dalga geçildiğini düşünüp sinirlenirken bu çok iyi geldi süpersinnnnn :27:

Belki kizacaksiniz ama bende pişmanım ve kimseye anlatamiyorum Sevgilim le bi şeyler yaşadık ama kıyafetlerim vardı sonra sperm olan ıslak mendili klozete attık sifonu cekmeyi unutup ben girdim tuvalete bi şey olur mu adet öncesi kahverengi akıntı oldu adetim 1 gun surdu hiç böyle olmazdı çok korktum

ıslak mendil klozete atılmamalı bir daha yapmayın tüm yer altı şebekelerini ve arıtma sistemlerini mahvedebilirsiniz ve devlet bunun için ciddi rakamlar ister sizden bilesiniz

hiç bişey anlamadım:44:

Back