Araştırma hastanesine gittim nörolok,iltaibi hastalıklar bölümü,ortapedi ve çocuk doktorları gördü
son çar balcalı ünivesite hastanesi
ama kobay yaparlar diye korkuyorum ,allah korusun
Kızlar çok sağolun,ilginiz ve duanız için ve aminnnnn
adanada yaşıyorum canım.
Burkulmuş olsa şişlik falan olurdu ama ssağol bir de onlar görsün bakalım ne yorum yapacaklar.
Geçici sinovit dediler ama geçmedi netten baktım bu kadar uzun sürmemesi gerekiyormuş
bir de üniversite hastanesi var balcalı ordan randevu alacam
maalesef artık hastanelerde prop.lar pek yok,yasa gereği,
onlar genelde derse giriyor.
Hangi uzmana götüreceksem??????ona göre dr.araştırmalıyım
ama başına böyle birşey gelen veya aranızda hekim olan bile olabilir içim rahatlasın istedim
insan medet umuyor işte,
tekarar, yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim
Canım benim babamın başına benzer bir şey gelmiş ondan yazdım görünce aslında. Çok eski bir şey diye anlatmak istememiştim yanlışım olabilir diye. 2 yaşlarındayken babam birden yüryememeye başlamış. Bir doktora götürmüşler d vitamin eksikliği demiş. Fazla da bakmamış yani. Güneşe çıkarın geçer demiş sadece. Ne rahatsızlığı olduğunu bile bilmiyorlar. Bütün yaz istanbul'da denize sokmuş babanem babamı. Yaz sonuna doğru açılmış yeniden. Ama incelenmediği için bilmiyoruz. Muhtemelen ciddi bir problem vardı o zaman. Çünkü babamın geçenlerde tesadüfen bir bacağının 1 cm uzun olduğunu öğrendik. Hep topallardı hafiften. Onu da yürüyüş tarzı sanıyoduk ciddi bir kısalık olmadığı için. Yani peşini bırakma bu işin. Üniversite hastanesinde seni çözümsüz göndermezler..
geçmiş olsun çok üzüldüm..ne kadar zamandır bu sıkıntı var..bi tanıdığımın oğlunada aynısı olmuştu çocuk bir anda topallayrak yürümeye başlamış..o zaman 1.5 yaşında falandı..kalça çıkığından falan şüphelendi doktorlar bayaaa üzülmüştü kafaya takmıştı arkadaş ama kendiliğinden düzeldi bir iki ay sonra..umarım sizinkide geçici bir durumdur bir an evvel düzelir oğlunuz...
peki ya çocuğuzun ayağında ağrı falan var mı?
önce vardı,ş,imdi yok gibi ,bilmiyorum inanın konuşamıyor henüz
dokunuca ağlamıyor önce ağlıyordu ama
Belki de doktorların dediği gibi geçicidir ve düzeliyordur şu an. Doktorum online diye bir site var. Tam yazamıyorum link vermek yasak. Google a yazarsan bulursun. Oraya üye olup istediğin branştan doktorlara sorular sorabiliyorsun tahlillerini filmlerini ekleyebiliyorsun. Genelde çok faydalı cevaplar gelmiyor. Ama yine de rahatlatıcı bir şeyler duyabilirsin diye düşünüyorum. Bilmem ne doktoruna gidin şuna gidin buna gidin gibi fikir veriyorlar. Oraya üye olup detaylıca anlatırsa yaşadıklaırnı doctor teşhislerini gittiğiniz hastaneyi yaşadığınız yeri kullandığınız ilaçları bir fikir olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?