yardım edin lütfen..

bizeyeter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
1.446
43
108
Adana
ARKADAŞLAR NE OLUR FİKRİ OLAN VEYA BAŞINA GELEN VARSA CEVAP YAZSIN,YALVARIYORUM

BİRBUÇUK YAŞINDA OĞLUM BİR GÜN KALKTI VE SAĞ AYAĞI TOPALLIYOR,OYNAYAN ZIPLAYAN ,HİÇ BİRŞEYİ OLMAYAN ÇOCUK ZOR YÜRÜYOR

DR.GİTTİK TETKİKLERİ YAPILD KERATİNİN KİNAZ DİYE BİR DEĞER FAZLA ÇIKTI ,İLAÇ ANTİBİYOTİK FALAN KULLANDIK

BİRAZ HAFİFLEDİ BİR HAFTA SONRA NORMALE DÜŞTÜ DEĞERİ FAKAT HALA TOPALLAMASI GEÇMEDİ

GEÇİCİ SİNOVİT OLABİLİR DEDİLER AMA GEÇMEDİ..

NEREYE GÖTÜRMEM LAZIM ,NE OLABİLİR???UYKULarım kaçıyor yavruma ALLAHTAN ŞİFA DİLİYORUM,DUA EDİYORUM,ANNEYİM,DOĞAL OLARAK KORKUYORUM

BU SİTE BİRÇOK KONUDA İMDADIMA YETİŞTİ ,ANLARSANIZ HALDEN YİNE SİZ ANLARSINIZ,

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM..

ÇOCUK FELCİ AŞISININ BÖYLE BİR YAN ETKİSİ OLUR MU?FİLMDE FALAN BİRŞEY YOK,

KIZARIKLIK,ŞİŞLİK YOK

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

bir konularda hicbir bilgim yok fakat norolojik bir sey olabilir mi diye dusundum...

cok gecmis olsun... dilerim oglunuz tez zamanda eski saglıgıına kavusur.

İlk okuyunca basit bir ödem sandım. Ama doktora gitmişsiniz zaten. Bir sonuca varamadılar mı yani anlamadım. Sizi yönlendirmediler mi. Hangi bölüme gittiniz? Nerede yaşıyorsunuz? Üniversite hastanelerinin çocuk nöroloji bölümlerine gitmenizi öneririm.

Araştırma hastanesine gittim nörolok,iltaibi hastalıklar bölümü,ortapedi ve çocuk doktorları gördü

son çar balcalı ünivesite hastanesi
ama kobay yaparlar diye korkuyorum ,allah korusun

Gecmis olsun acil şifalar ayagini burkmus olabilirmu cnm fizik tedavi bölümüne gotursen durup dururken mi oldu belki ziplarken falan burktu ayagini.

Allah yardımcınız olsun.
acil şifalar diliyorum.
umarım evladınız tez zamanda eski sağlığına kavuşur.
malesef hiç bir bilgim yok sadece dua edebilirim oğlunuz için..
çok geçmiş olsun

Araştırma hastanesine gittim nörolok,iltaibi hastalıklar bölümü,ortapedi ve çocuk doktorları gördü

son çar balcalı ünivesite hastanesi
ama kobay yaparlar diye korkuyorum ,allah korusun

Ne kobayı yapıcaklar canım allah aşkına ya. Yok öyle bir şey. Evet yeni tedavi yöntemlerini sizden izin alarak deniyorlar, bunun için öncesinde kağıt imzalıyorsun. Ve böyle bir sürece dahil olduğunda hastanede her anlamda torpilli oluyorsun. KEşke olsa :)

Ne kadardır bekledin, geçici dedilerse önemli değildir belki. Araştırma hastanelerinde üstüne düşerler diye biliyorum genelde iyi doktorlar oluyor. Hangi şehirdesin? Ankara ya da İstanbul'a geçme imkanın varsa uğraş derim.

Kızlar çok sağolun,ilginiz ve duanız için ve aminnnnn

adanada yaşıyorum canım.

Burkulmuş olsa şişlik falan olurdu ama ssağol bir de onlar görsün bakalım ne yorum yapacaklar.

Geçici sinovit dediler ama geçmedi netten baktım bu kadar uzun sürmemesi gerekiyormuş

bir de üniversite hastanesi var balcalı ordan randevu alacam

maalesef artık hastanelerde prop.lar pek yok,yasa gereği,

onlar genelde derse giriyor.

Hangi uzmana götüreceksem??????ona göre dr.araştırmalıyım

ama başına böyle birşey gelen veya aranızda hekim olan bile olabilir içim rahatlasın istedim

insan medet umuyor işte,

tekarar, yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim

Canım benim babamın başına benzer bir şey gelmiş ondan yazdım görünce aslında. Çok eski bir şey diye anlatmak istememiştim yanlışım olabilir diye. 2 yaşlarındayken babam birden yüryememeye başlamış. Bir doktora götürmüşler d vitamin eksikliği demiş. Fazla da bakmamış yani. Güneşe çıkarın geçer demiş sadece. Ne rahatsızlığı olduğunu bile bilmiyorlar. Bütün yaz istanbul'da denize sokmuş babanem babamı. Yaz sonuna doğru açılmış yeniden. Ama incelenmediği için bilmiyoruz. Muhtemelen ciddi bir problem vardı o zaman. Çünkü babamın geçenlerde tesadüfen bir bacağının 1 cm uzun olduğunu öğrendik. Hep topallardı hafiften. Onu da yürüyüş tarzı sanıyoduk ciddi bir kısalık olmadığı için. Yani peşini bırakma bu işin. Üniversite hastanesinde seni çözümsüz göndermezler..

geçmiş olsun çok üzüldüm..ne kadar zamandır bu sıkıntı var..bi tanıdığımın oğlunada aynısı olmuştu çocuk bir anda topallayrak yürümeye başlamış..o zaman 1.5 yaşında falandı..kalça çıkığından falan şüphelendi doktorlar bayaaa üzülmüştü kafaya takmıştı arkadaş ama kendiliğinden düzeldi bir iki ay sonra..umarım sizinkide geçici bir durumdur bir an evvel düzelir oğlunuz...

bir de şimdi aklıma geldi arkadaşımın oğlu boğaz enfeksiyonu geçirmiş bu durumdan kısa süre önce son gittiği doktor bu enfeksiyonun kalça eklemini etkilemiş olabileceğini bir süre sonra düzeliceğini söylemişti gerçektende düzeldi..

bırakmam canım inşallah haftaya götüreceğim,yaklaşık 1,5 ay oldu tabi ben ara ara sürekli dr.götürdüm.

her sabah evi arayıp oğluşum nasıl,bacağı nasıl diye soruyorum,evet düzeldi ,geçti desinler istiyorum.

çalışıyorum ,ben gittiğimde 6.30 da uyanmamış oluyor,yani elim yüreğimde dua edip tabi elimden geleni yaparak bekliyorum,

ama uzun bir süre oldu biran önce sorun ne bulmamız gerek

çok sağol canım.

iki ay sonramı düzeldi???acaba ne teşhis konmuştu,ne yaptılar ki düzeldi??

ilgin için çokkk sağol canım

geçen sene oldu bu olay tam hatırlayamıyorum ama aşağı yukarı bir iki ay sürdü..herhangi bir teşhis konulamadı tedavide yapılmadı kendiliğinden düzeldi..ama pazartesi günü tekrardan sorarım arkadaşa farklı bir şey söylerse iletirim size..

önce vardı,ş,imdi yok gibi ,bilmiyorum inanın konuşamıyor henüz

dokunuca ağlamıyor önce ağlıyordu ama

Belki de doktorların dediği gibi geçicidir ve düzeliyordur şu an. Doktorum online diye bir site var. Tam yazamıyorum link vermek yasak. Google a yazarsan bulursun. Oraya üye olup istediğin branştan doktorlara sorular sorabiliyorsun tahlillerini filmlerini ekleyebiliyorsun. Genelde çok faydalı cevaplar gelmiyor. Ama yine de rahatlatıcı bir şeyler duyabilirsin diye düşünüyorum. Bilmem ne doktoruna gidin şuna gidin buna gidin gibi fikir veriyorlar. Oraya üye olup detaylıca anlatırsa yaşadıklaırnı doctor teşhislerini gittiğiniz hastaneyi yaşadığınız yeri kullandığınız ilaçları bir fikir olabilir.

bu kadar uzun sürmezdi geçici olsa (

bir karar veri nereye götüreceğimi bulup pazartesi veya salı götürmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…