• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin lütfen...

simat81

gel artık minik meleğim
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
114
9
118
İstanbul
4 ay önce düşük nedeniyle kürtaj yapıldı, bu ay adetliyken kan vermeye gittim.
adetimin 3. günü kan tahlili yaptırdım, gebelik için hormonlara bakılmasını istedim.
herşey normal. ama beta hcg değerim 13 çıktı.
4 gün donra tekrar beta hcg değerini ölçtürdüm, bu sefer beta hcg değerim 43 çıktı.
bu anlama gelir, beta hcg artışı var, ama çok az artıyor. hem de adet oldum.. bebiş için heyecanlanabilir miyim yoksa daha erken mi?..

canım peki doktorunla görüşmedinmi po ne diyor bence çokta az artmamış bazı doktorlar 2 günde 2 katı olmalı diyor bazıları o kadar olmasada olur diyor ama adet oluyor olman biraz düşündürücü

ben adet bitiminden 5 gün sonra beta hcg yaptırdım sağlık ocağında 451.0 gibi bir değer çıkmıştı ben orda sevindim bana doktor dönüp hamile olmayabilirsin bu değer çok az dedi. dış gebelik olabilir dedi kalakaldım öyle 2 gün sonra 1438 li gibi tam hatırlamıyorum artmıştı. hastaneye gittim doktor hamilesin demişti. bazı doktorlar hemen kestirip atabiliyor. biraz daha bekle tekrar yaptır.eğer artmaya devam ediyorsa başka bir doktora git. bazı kadınlar üstüne görmede yaşayabiliyor. inşallah hamilesindir. :16:

canım peki doktorunla görüşmedinmi po ne diyor bence çokta az artmamış bazı doktorlar 2 günde 2 katı olmalı diyor bazıları o kadar olmasada olur diyor ama adet oluyor olman biraz düşündürücü

superisi87, ikinci testi bugün yaptırdım. sonucu evde, netten gördüm. daha doktora gitmedim. yarın değil de, perşembe gidicem tekrar doktora. sanırım tekrar bir kan vermem gerekecektir?..

ben adet bitiminden 5 gün sonra beta hcg yaptırdım sağlık ocağında 451.0 gibi bir değer çıkmıştı ben orda sevindim bana doktor dönüp hamile olmayabilirsin bu değer çok az dedi. dış gebelik olabilir dedi kalakaldım öyle 2 gün sonra 1438 li gibi tam hatırlamıyorum artmıştı. hastaneye gittim doktor hamilesin demişti. bazı doktorlar hemen kestirip atabiliyor. biraz daha bekle tekrar yaptır.eğer artmaya devam ediyorsa başka bir doktora git. bazı kadınlar üstüne görmede yaşayabiliyor. inşallah hamilesindir. :16:

eslaa, benim beta hcg değerlerim çok düşük. gebelik için sevinmek için erken daha ama yükselmesi umut verici sanırım =) daha doktora gitmedim ama 2 gün sonra tekrar gidip, kan veririm yine. o zaman biraz daha netleşir durum =)

eslaa, benim beta hcg değerlerim çok düşük. gebelik için sevinmek için erken daha ama yükselmesi umut verici sanırım =) daha doktora gitmedim ama 2 gün sonra tekrar gidip, kan veririm yine. o zaman biraz daha netleşir durum =)

aynen canım bence iyi artıyor. dediğin gibi 2 gün sonra dahada netlik kazanır. olumlu düşün olumlu olsun. inşallah hamilesindir :16:

esla teşekkür çok ederim =) sen de bebiş bekliyorsun sanırım, hem tebrik eder hem de Allah tamamına erdirsin, sağlık, nur topu gibi güzel bir evladın olsun inşallah =)

ben tekrar kan verdim bugün, sonucunu şimdi gördüm netten, 120 çıkmış bu sefer, pazartesiye tekrar çağırmıştı doktor, o gün de kan ister sanırım. açıkcası gebelik için bişi demedi, ovülasyonda olabiliyormuş bazen betsa hcg artışı dedi sadece, sonra da ben seni takibe alayım, tekrar gel kan ver dedi. hadi bakalım hayırlısı artık =)

Canım ne yaptın tekrarladınmı testi merak ettim seni inşallah güzel sonuçlarla dönersin..,

ayın 21'inde, yani pazartesi günü tekrar kan verdim, sağlık ocağında aile hekimine yaptırmıştım testi ama ancak bugün alabildim sonucunu, 271 çıkmış. artış var ama çok az, bir şey söylemedi aile hekimim. artık hayırlısı inşallah. bugün öğleden sonra özel doktora gidicem artık bakalım o ne diyecek. merak ediyorum, ama sağlıklı olması için de dua ediyorum. 4 ay önce bir düşüğüm olmuştu. inşallah tekrarlamaz öyle bir şey. 2 saat kaldı randevuma. çok merak ediyorum, neler olacak..

ayın 21'inde, yani pazartesi günü tekrar kan verdim, sağlık ocağında aile hekimine yaptırmıştım testi ama ancak bugün alabildim sonucunu, 271 çıkmış. artış var ama çok az, bir şey söylemedi aile hekimim. artık hayırlısı inşallah. bugün öğleden sonra özel doktora gidicem artık bakalım o ne diyecek. merak ediyorum, ama sağlıklı olması için de dua ediyorum. 4 ay önce bir düşüğüm olmuştu. inşallah tekrarlamaz öyle bir şey. 2 saat kaldı randevuma. çok merak ediyorum, neler olacak..

canım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlarla dönersin doktorundan benimde daha önce kayıplarım olmuştu 4. hamileliğim şimdi artık gün sayıyorum çok şükürki Allah seninde gönlüne göre versin Rabbim bu mübarek gecede kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarımızı kabul etsin inşallah..

canım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlarla dönersin doktorundan benimde daha önce kayıplarım olmuştu 4. hamileliğim şimdi artık gün sayıyorum çok şükürki Allah seninde gönlüne göre versin Rabbim bu mübarek gecede kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarımızı kabul etsin inşallah..

tebrik ederim canım, çok kısa bir süre kalmış, allah nazarlardan saklasın. inşallah tam zamanında, sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. :nazar:
ben dün gittim doktora, ultrasonla baktı bir şey görünmedi, zaten 1000lere çıkmadan beta HCG ultrasonda birşey görünmüyor da. artışın böyle az olması, dış gebeliği düşündürüyormüş, böyle takip olayı da olası dış gebeliği erken tespit edip, önlem almak.
çok moralim bozuldu, ilk hamileliğim düşükle sonuçladı. hayırlısı bu imiş dedim, o zaman da çok üzüldüm, ama çok başındaydı gebeliğim, 5 haftalık falandı sanırım. allah daha büyük acılardan korusun dedim.
şimdi ise yine bir gebelik var ama ne olduğu belli değil. dış gebelik ihtimali var. doktor, vücut bazen kendi kendine sonlandırıyor bunu dedi, tüplerde gebeliğin gelişmesine izin vermiyor dedi, hayırlısı ne ise o olsun diyorum. Allah'ım inşallah bana bir de dış gebelikle ilgili acıları yaşatmaz. belki de düzgün bir şekilde gelişir gebeli. ama içimde öyle bir his yok. belki Beta hcg değerlerim kendiliğinden düşer. :43:

Back