• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yardım edin lütfen

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

selen_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
1.144
5
66
İstanbul
kızlar saçlarım sırtımda boy olarak ben biraz daha uzasınlar diye bir ay önce sinemaki bemiks ve badem yağı karışımına başladım toplamda 5 kere yaptım ilk bir kaç kere yaptgmda çok az da olsa uzama oldu fakat son yapışlarımda acayip dökülme yaptı saçlarımda bende bıraktım .bırakalı yaklaşık 10 gün oluyor hala saçlarım çok dökülüyor çıldırcağım iki hafta önce sarımsaklı şampuan aldım dökülmeyi kessin diye markası mecit efendi acaba o mu yaptı diye dusunyrm şimdi. bırakalı 10 gün oluyor hala dökülüyor normalde saçlarım çok az dökülür şimdi her yerden saç toplyrm sizde de sinemaki ya da sarımsaklı şampuanlar böyle bir şey yaptı mı nasıl durdurabılırım bu dökülmeyi. bu arada bir haftadır lavanta kürü yapyrm inşallah işe yarar.

ilk kez senden duydum inan ben saçlarım için
badem yağı
hint yağı
ceviz yağı
bemiks
bepanten
çamterebentin
karışımı yaparım çokta faydasını gördüm sinemaki sana kim dediyse dalga geçmiş heralde....
bu karışımı dermatolag vermişti saç üzerine çalışmalar yapan bi prof.

ilk kez senden duydum inan ben saçlarım için
badem yağı
hint yağı
ceviz yağı
bemiks
bepanten
çamterebentin
karışımı yaparım çokta faydasını gördüm sinemaki sana kim dediyse dalga geçmiş heralde....
bu karışımı dermatolag vermişti saç üzerine çalışmalar yapan bi prof.

burda bir kuaför yazmıştı uygulayan da çok kişi var onlarda dökülme olmyrms bir kaç kişi hariç

Back