Yardim edin lütfen

BenPia

Queen
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
4.850
18
318
Almanya
cok uzatmiycam
oglumun gömlegine renk karistirmisim
deli oldum
bunun bir telafisi var miiiii?
krem gibi beyaza yakin di simdi pembe olduu :(((((((((((((((
eski haline getirmenin bir formülü var mi?

ya sabah kontrol edip yakasindaki ve mansetlerinin ic kisminda renkli kumas vrdi beyazlatiin zarar vermiycegini anlayinca beyazlatici kullandim gömlek temizlendi ama yaka ve mansetler hala pembe...ayy gulermisin aglarmisin yaaa

biraz bekleticem eger cikmassa gömlegi boyuycam :S

ya hic cözümü olan yok mu
daha bikere giymisti cokta severek almistim

kimse ilgilenmemis ama ben yazim yine:) krem gömlek artik beyaz gömlk bu sekilde kurtarabildim gömlegi-tatlicadiarzu-

reklam yapmış gibi olmayayım ama kosla vanish gerçekten mükemmel. yeni aldığım pijamam yanlış yıkama sonucu kendini boyamıştı, gökkuşağı gibi olmuştu. resmen çöpe atılacak hale gelmişti. 1 gece kosla da beklettim, yeni gibi aldım. eğer çıkmazsa leke bunu da deneyebilirsiniz.
geçmiş olsun yerimseniben

öyleymis
öglen arkadasim söyledi ama ben aceleci hanim dururmuyum yakadaki rengin atmadigini görünce beyazlaticiya bastirdim ve dedigim gibi krem gömlek artik bembeyaz bir gömlek
ama kaliteymis marka ve amblemlerin oldugu yerler ayni renk ve canli.. ama asil rengi cok guzeldi uzuldum orjinal rengi bzuldu diye.. birde aslinda bozulan renklier ici türkce tam adini bilmiyorum renk döndürücü gibi birsey adi daha once kullanmis ve basarili olmamistim oyuzden onu kullanmadim .. ama birsey ögrenmis oldum
bir daha kinde yazdigin ürünü kullanicam yada ayni hatayi bir daha yapmiycam :)

Back