Sivilceli Ciltler yardım edin lütfen.... :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

secret_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
600
398
yüzüm bir haftadır feci halde kaşınıyor özellikle dudak çevremde küçük küçük sivilceler doldu bu aralar çok çikolata yedim alerji yapabilirmi? birde cildimi yatıştırıcak bir ürün veya bir maske önerebilirmisiniz senağlama:1no2:

varda.yasakmış burada sanırım.daha yeni üye olduğum için bilmiyorum.normalde kullandığım ürünlerin bir çoğunun satışını da yapıyorum ama daha önce yazdığım forum konusunda kilitlendi.o yüzden yazsam mı yazmasam mı bilmiyorum :uhm:

derinleme temizlik maskeleri üzeri, kil maskeleri etkili olabilir canım ama cildin kuruysa ters etkide yapabilir.
doğal birşeyler istiyorsan, papatya cildi yatıştırır.

birden bire ortaya çıkması garip geldi bana... ilk defamı çok çikolata yiyorsun? ilk defaysa olabilir belki ama karaciğerini yoracak başka gıdaları abartmış olabilirsin belki bu ara.. yada yumurtalık kistleri vb. problemlerde olabilir... mevsim değişmesi bile olabilir...

Ama bence birden başladıysa bir dermatologla görüşmeni öneririm...

Bence doktora gitmelisin acilen. Yayılabilir cildinde ve kullanacağın kremlerde artırabilir sorunu.

pazartesi gidicektim ama geçti çok şükür kaşıntı gitti bişey dokundu heralde çünkü anneminde dudak çevresinde kaşıntıdan sivilceler çıkmış ama ne dokundu çözemedim neyse cevaplar inin tşkler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…