yardim edin lütfen

adabasar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
130
0
kizlar yardim edin bebegimi emzirmeme ragmen sütüm yetmiyor hani tombis bir bebek olsa doymuyor dicem ama yok canim yavrum 3 aylik olmasina ragmen 4.5 kg zaten 3100 dogmustu. Benimde fazla istahim yok saglikli beslenmeye calisiyorum ama herhalde beceremiyorum bana yardim edin ne yapacagimi bilmiyorum yavrum emiyor süt gelmeyince artik vazgeciyor emmekten tavsiyelerinize ihtiyacim var.

kizlar yardim edin bebegimi emzirmeme ragmen sütüm yetmiyor hani tombis bir bebek olsa doymuyor dicem ama yok canim yavrum 3 aylik olmasina ragmen 4.5 kg zaten 3100 dogmustu. Benimde fazla istahim yok saglikli beslenmeye calisiyorum ama herhalde beceremiyorum bana yardim edin ne yapacagimi bilmiyorum yavrum emiyor süt gelmeyince artik vazgeciyor emmekten tavsiyelerinize ihtiyacim var.
arkadaşım sakın vazgeçme emzirmekten süt yapıcı şeyler ye iştahın olmasada , kilo problemin yoksa pilav, bulgur, tatlı ve en önemlisi sıvı tüketmelisin. kayısı kompostosunun çok faydasını gördüm. meyvesuyu veya en azından su içmelisin.

taze sağon,tahin,helva,hoşaf bunlar süpeer süt yapar
haa birde açık funda çayı mühiş süt yapar tavsiye ederim
benimde yoktu bunları denedim süper süt oldu.6 ay emdi oğlum şimdi 1,5 yaşında ve benim halaaa sütüm var biliyormusun

kilo problemim var ama yinede tavsiyelerinizi dinlicem bebegimin sagligi daha önemli tavsiyeleriniz icin tsklr

canım bol bol su ıc gunde en az 2 lt ben ole yapıyorum rezene cayı bol tuket komposto ye bol bol az sekerlı yap ben bebegımı sadece emzırıyorum sadece gece yatarken mama verıyorum onuda uzun uyusun dıye verıyorum drumuzda 1 kere vermenın ne faydası ne zararı olur demıstı
ama en onemlısı moral moralini yuksek tutmaya bak benımde bı ara baya sutum azalmıstı ama ıyı moral sutu baya arttırıyo emın ol yanı benım ole olmustu

beyaz üzümün bol süt yaptığını duydum bugün tv de kızlar
ben deniyeceğim bence siz de deneyin...

moral moral moral moral.... ben bunu bilir bunu söylerim. tabi bir de yanında incir kompostosu, kişmiş, rezene çayı da tüketirsen ne ala. sevgiler

canım dereotu ve taze bayaz uzum bol sut yapar tabı bıde bol su ıcıp emzıreceksın sıksık,muhakkak yeter sutun bebegıne ,zayıfta degıl ayrıca bebegın doktorun bısey demedıyse sorun yoktur uzulme

eczaneye kosuyosunnn.Humana stil tee alıyosun ve iciyosun cook faydalı bi cay aynıı zamanda vita malt alkolsuz bira anne sutunu cogaltmaya birebir urunlerdir.rezene de ic bol bol.birde sık sık emzir vucudun laktasyon saglasın zihnini sutum yetmiyor diye komutlama korkma sütün salgılanması icin komutu veren beyindir unutma.bebegin uyusa bile yarım satte bir uyandır (ayagının altını gıdıkla hemen kalkar) emzir.kısa sure sonra dusene girecektir.

aaa birde ılık duşun çok faydası var. özellikle duştan çıkmadan gögüslerine fiskiye ile tut bi süre. çıkar çıkmazda emzir. faydasını göreceksin:KK66:

X