- 22 Eylül 2023
- 8
- 1
- 1
- 50
- Konu Sahibi sibel197406
Yakında safra kesesi ameliyatı olacağım bende yoğun anksiyete bozukluğu var hep ameliyatta öleceğim korkusu var aklımdan çıkmıyor yemek yemiyorum uyuyamıyorum çok kötüyüm nolur yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaYakında safra kesesi ameliyatı olacağım bende yoğun anksiyete bozukluğu var hep ameliyatta öleceğim korkusu var aklımdan çıkmıyor yemek yemiyorum uyuyamıyorum çok kötüyüm nolur yardım edin
Doğumda varda ameliyat ta bilmiyorum içinde hep bı ölüm korkusuEvet sezeryanda da yapılıyor spinal anestezi diye geçiyor, ben de öyle doğum yapabildim zaten ameliyata girmeden sakinleştirici de veriyorlar
Öncelikle elbette korkmam cok normal bu anormal bir durum değil normal duruma verdiğin normal bir davranış doktorlara güvenmeni her şeyin daha güzel olacağını düşünmen gerekiyor karamsarlık ile başlanan her eylem sende daha ciddi problemler doğmasına sebep olabilir daha olumlu pozitif düşünmende fayda var bu bahsettiğin ihtimal çok düşük ayrıca zor bir ameliyat geçirmeyeceksin çok yaygın olan bir ameliyat 2 kere ameliyat oldum inan akşam uyuyup sabah uykudan uyanmaktan hiçbir farki yok sen zaten ne ara bayıldın anlamayacaksın bir uyandın ameliyatın bitmiş :)Yakında safra kesesi ameliyatı olacağım bende yoğun anksiyete bozukluğu var hep ameliyatta öleceğim korkusu var aklımdan çıkmıyor yemek yemiyorum uyuyamıyorum çok kötüyüm nolur yardım edin
Çok tşk ederim yorumunuz için bnde anksiyete bozukluğu var devamlı aklım ameliyatta öleceğim de dünyamı zindana çevirdi sizde de korku varmiydi ölür sem diyeÖncelikle elbette korkmam cok normal bu anormal bir durum değil normal duruma verdiğin normal bir davranış doktorlara güvenmeni her şeyin daha güzel olacağını düşünmen gerekiyor karamsarlık ile başlanan her eylem sende daha ciddi problemler doğmasına sebep olabilir daha olumlu pozitif düşünmende fayda var bu bahsettiğin ihtimal çok düşük ayrıca zor bir ameliyat geçirmeyeceksin çok yaygın olan bir ameliyat 2 kere ameliyat oldum inan akşam uyuyup sabah uykudan uyanmaktan hiçbir farki yok sen zaten ne ara bayıldın anlamayacaksın bir uyandın ameliyatın bitmiş :)
Evet aynı şey o da ameliyat, bende de var anksiyete o yüzden uyanık şekilde ameliyat daha az korkutucu bana göreVarmı öyle birşey bilginiz varm
Doğumda varda ameliyat ta bilmiyorum içinde hep bı ölüm korkusu
Geçmiş olsun benim annemde ameliyat oldu çok iyi geçti hiç korkma ameliyat olsan da olmasan da ölüm korkusu zaten insan her durumda yaşıyor biraz sakin olmaya çalış nefes egzersizi yap ve söyle düşün Allah sana bi ömür biçti ve o kadar yaşacaksın ne ileri ne geri. Bende ölüm korkusu kendime birsey yaparım korkusu çok yaşıyorum ama tevekkül etmen lazım kardeşim. Ölüm bizim elimizde değil tıpkı her saniye nefes almak gibi. Dua et insirah süresi oku çok fayda edecekYokmu kimse çok kötüyüm amaliyata nasıl gireceğim yardım edin
Ben geçen hafta endoskopi oldum anestezi verdiler bi kalktım Hiçbirşey yok. Basit bir işlem için bile anestezi aldım kesinlikle korkma Hiçbirşey olmayacak Allah’ın izniyleYokmu kimse çok kötüyüm amaliyata nasıl gireceğim yardım edin
Çok tşk ederim Rabbimin izniyle bende atlatcamBen geçen hafta endoskopi oldum anestezi verdiler bi kalktım Hiçbirşey yok. Basit bir işlem için bile anestezi aldım kesinlikle korkma Hiçbirşey olmayacak Allah’ın izniyle
Çok tşk ederim dua ediyorum dediğiniz gibi inşirah okuyorumGeçmiş olsun benim annemde ameliyat oldu çok iyi geçti hiç korkma ameliyat olsan da olmasan da ölüm korkusu zaten insan her durumda yaşıyor biraz sakin olmaya çalış nefes egzersizi yap ve söyle düşün Allah sana bi ömür biçti ve o kadar yaşacaksın ne ileri ne geri. Bende ölüm korkusu kendime birsey yaparım korkusu çok yaşıyorum ama tevekkül etmen lazım kardeşim. Ölüm bizim elimizde değil tıpkı her saniye nefes almak gibi. Dua et insirah süresi oku çok fayda edecek