• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin lütfen?

Mucizelerrr

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
29
8
6
İyi aksamlar arkadaşlar evet biraz erken ama adet düzensizligim var 30.35 gün o aralar sürüyor eşimle ilişkim bu ay aşırı yogun sürdü aralık 02’de adet gördüm .05’de bitti. Ama 2 günden beri kasıklarım aşırı agrıyor batma hissediyorum ve sürekli idrara gidiyorum hamile olma durumum varmıı lütfen yardım edin tecrübeli arkadaslarim 😞

İyi aksamlar arkadaşlar evet biraz erken ama adet düzensizligim var 30.35 gün o aralar sürüyor eşimle ilişkim bu ay aşırı yogun sürdü aralık 02’de adet gördüm .05’de bitti. Ama 2 günden beri kasıklarım aşırı agrıyor batma hissediyorum ve sürekli idrara gidiyorum hamile olma durumum varmıı lütfen yardım edin tecrübeli arkadaslarim 😞
Olabilirsin, yumurtluyor da olabilirsin. Gecikmeyi bekle test yap.

Adet düzensizliği olarak sayılmıyor galiba o

Birkaç gün daha geçsin bir test yapın en iyisi🌹

Eklentiler

• 6DC3B948-5E9A-4284-AB9F-A804F311FEE8.webp
    6DC3B948-5E9A-4284-AB9F-A804F311FEE8.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 36
Idrari cok damlatmissiniz gibi. Boyle damla damla pembelikler oluşmamasi lazim. Belki de test bozuktur.

Attıgım gibi testte T’nin altında cokk hafif belli belirsiz dedigim gibi ☺️ Dikkatli bakınca görebiliyorum aksam olduğu İcin Nasıl cekersem cekeyim tam cıkmadı 😒
Test bozuk o zaman. Bir daha bu markadan almayin. Erken gebelik testi pozitif nnormaltest negatif diyince ben negatif sandim. Bu negatif degil bozuk.

canım ben geçen ay neler yaşadım aahh..
geceleri idrara kalkmalar , baş dönmeleri , göğüslerde şişlik ne dersen var ama olmadı :/ yani iştahım bile açıktı sanırım yumurtlama dada aynı belirtiler oluyor ben çok dinliyorum kendimi . Şimdi klomene başladım bakalım bu ay hayırlısı..

Dayanamıyorum cok merak ediyorum cevabınız için teşekkür ederim 🙏🏾 ❤️
Lutfen acil cevap verin oglum 5 bucuk aylık gecen ay iki kere adet oldum hem ayın 3unde hemde ayin 27sinde dun aset olmam gerekiyordu ama olmadim sizce hamile miyim esimle korunuyorduk ice boşalma olmadi lütfen cevap verin

canım ben geçen ay neler yaşadım aahh..
geceleri idrara kalkmalar , baş dönmeleri , göğüslerde şişlik ne dersen var ama olmadı :/ yani iştahım bile açıktı sanırım yumurtlama dada aynı belirtiler oluyor ben çok dinliyorum kendimi . Şimdi klomene başladım bakalım bu ay hayırlısı..
Valla kadın olmak ne zor bisey🙄 1 hafta once (mukus) Sümüksü yapışkan akıntı geldi az öncede aynı akıntı geldi inanılmaz kasık agrım var neler oluyor icimden bilmiyorum ☺️

Back