• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM EDIN LUTFEN HAMILE MIYIM

sadnessss1241

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
12
-4
6
24
merhaba ben erkek arkadasımla korunmadan en fazla 5 sn kadar surtundum vajinamin girisine falan da bosalmadı zevk suyu degdi mi bilmiyorum buyuk ihtimalle degmedi ama reglim biraz gecikti ve cok stres oldum sizce bu sekilde hamile kalmak mumkun mu

Son düzenleme:
merhaba ben erkek arkadasımla korunmadan en fazla 5 sn kadar surtundum vajinamin girisine falan da bosalmadı ama reglim biraz gecikti ve cok stres oldum sizce bu sekilde hamile kalmak mumkun mu
Neyşe hamile kalacaksınız? Sürtüne sürtüne alev alacaksınız, sonucunu kaldıramadığınız bilinçsizce hareketler yapmayın

merhaba ben erkek arkadasımla korunmadan en fazla 5 sn kadar surtundum vajinamin girisine falan da bosalmadı ama reglim biraz gecikti ve cok stres oldum sizce bu sekilde hamile kalmak mumkun mu
Ya lütfen yapmayın gerçekten Allahınızı severseniz.Ortada bir sperm olmadan hamile kalınabileceğine nasıl inanıyorsunuz?Ya da kendinizi bu kadar doğurgan hissedecek?Çok film dizi izlemeyin bence hamile kalmak o kadar kolay değil reglin de stres olduğun için gecikmiştir yoksa kimse Meryem Ana değil cinsel ilişki olmadan hamile kalınmaz ki cinsel ilişki yaşasan bile afedersin spermler içine girse bile yumurtlama zamanın değilse yine hamile kalamazsın hadi bir ihtimal kaldınn diyelim o da %1 ihtimal.Sürtünmeyle o %1 ihtimal bile olmaz.Lütfen bir daha bu kadar korkuyorsanız tekrar bu işlere bulaşmayın.Sakin olun ve adetinizi bekleyin

Zevk suyu(mezi) yada meni akmadıysa hamilelik mümkün değil. Ayrıca sürtünme ile yapılacak ilişkide sizin külodunuz ve alt kıyafetiniz kesinlikle üzerinizde olsun sakın çıkarmayın.

Back