How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yardım edin lütfen gebe miyim

Böyle bir hikayede bende var..küçüklüğümde kadın erkek hamamı aynı idi. Yani öğlene kadar erkekler öğleden sonra kadınlar.
Kadının biride göbek taşından kaln sperm ile hamile kalmış diye bir efsane dönüyordu
bir çeşit kılıf işte

yazdıklarımı okumadan dalga geçmeyin böbreklerimin oldugu yerler ağrıyor kasıklarım bununla beraber sık idrara çıkıyorum ve yanma oluyor o yüzden üroloji dedim .

yazdıklarımı okumadan dalga geçmeyin böbreklerimin oldugu yerler ağrıyor kasıklarım bununla beraber sık idrara çıkıyorum ve yanma oluyor o yüzden üroloji dedim .
Kadın doğuma git sistite bakıyor. Hem gebelik serüvenin hakkında tüm soruları doktora sorarsın. Ve artık bizi sal.

dalga geçmiyorlar ki sizle .dr a gidin antibiyotik başlar kurtulursunuz o ağrılardan sık idrara çıkmaktan ve yanmadan.başka türlü geçmez.dahiliye de olur kadın hastalıkları da.ürolojiye neden taktınız anlamadım

Kabizdin kızlık kanaması oldu
Ucu değdi ama boşalmadı
Sürtünme oldu
10 gün geçti ağrılar var
Ah pelin tosun
Hangi sorununa cevap vereyim
Bi kere hamilesin
Ama kabızlık zor kızlığı bozacak kadar vahim

Bebek için soruyorum . Bu olay olduktan 10 gün sonra karnımda böbreklerim ağrı olmaya başladı sık idrara çıkmaya başladım korktum
böbreklerinden mi hamile kalıcaksın evladım :KK70: :KK70: Sürtünürken tutuşucaksınız bi gün su dökücekler kafanızdan aşağı

Back