- 13 Haziran 2020
- 1.584
- 5.384
- 108
- Konu Sahibi pelintosun21
-
Ahahahhahahahahahha çıvdıyoyummmmDogum cantanizi yarin dogum oncesi ilgili hastaneye yetistirecegiz.
İmza: Surtunerek gebe kalanlara hizir gibi yetisen cantaci teyze
Çok acımasızsınız yerimde siz de olabilirdiniz ilk defa böyle bir şey oldu ben ne yaprağını şaşırdım ve yazdım
bekaret hakkında endişeniz yok değil mi?yani sorun edecek misiniz?değil se hamile olduğunuzu ben düşünmüyorum şahsen.o ağrıların sebebi ilk kez birliktelik yaşayınca oluyor bazı kadınlarda.adına da sistit deniyor.doktora gidin o da aynını söyleyecektir eminim25 yaşındayım sınıf öğretmeniyim . Böyle olacağını bilemedik ki erkek arkadaşım da çok kötü oldu be bıraktı hemen nasılsa oldu diyr asla devam etmedim etmem de . Dediğim gibi böyle ağırlarım olunca korktum
Yooo olmazdık.Çok acımasızsınız yerimde siz de olabilirdiniz ilk defa böyle bir şey oldu ben ne yaprağını şaşırdım ve yazdım
yerinde olmazdık, mantıksız soru sorduğunun hala farkında olmaman daha kötü değil miÇok acımasızsınız yerimde siz de olabilirdiniz ilk defa böyle bir şey oldu ben ne yaprağını şaşırdım ve yazdım
Umarım profil bilgisindeki yaşı doğru değildirSürtünmeyi sevişme sanıp üstüne hamile kalabileceklerini düşünüyorlar yuhh
Korkma hamile degilsindir öyle kolay degil hamile Kalmak.Çok acımasızsınız yerimde siz de olabilirdiniz ilk defa böyle bir şey oldu ben ne yaprağını şaşırdım ve yazdım
Böyle bir hikayede bende var..küçüklüğümde kadın erkek hamamı aynı idi. Yani öğlene kadar erkekler öğleden sonra kadınlar.Annem anlatır
Komşuları vardır
Oğullarını evlendirirler
Oğul almanyaya gurbetçi olarak gider
Karısınıda evde annesine babasına kardeşine amanet eder
Aradan 2 yıl geçer adam bir döner karısının karnı burnundadır
Kİm yaptı kim etti derken cinayet çıkacak
Ne yapsak ne etsek der kv kp
HOcaya danışalım denir
Hoca bizimkine der ki
Kadınlarla erkeklerin ortak kulandıkları tuvalletten bile eşin döl tutmuş olabilir(kusura bakmayın burayı hocamızın dilinden yazıyorum)
Adam karısını alıp gider
İnandımı inanmadı mı bilmem lakin ölüm falan olmadı
Konu sahibi bu olay senin konunla doğru orantılı
Bir profili daha var oradan da konu açmış. Orada yaşı 27 ve meslek öğretmen. Her yerden konusu var. Gebe olmadığına ikna olmayanlardan bayan.Yaşının 30 olduğunu ve öğretmen olduğunu düşünmüyorum eğer öyleyse vah vah..
Peki bundan sonra napcaksınız? Sürtünmeye devam mı?
Yok ucu girdi, yok bekaretimi sürtünürken kaybettiğimi düşünüyorum diyorsun yani bu konu çok önemli değil o zaman senin için? E madem önemsiz o zaman neden normal insanlar gibi prezervatif kullanıp sevişmiyorsunuz?
Hamile değilsindir stresle adetin iyice gecikmiştir. Sürtünmek başlı başına bir stres değil mi ya? Neden çekiyorsunuz bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?