Yardım edin lütfen gebe miyim

Yaşının 30 olduğunu ve öğretmen olduğunu düşünmüyorum eğer öyleyse vah vah..

Peki bundan sonra napcaksınız? Sürtünmeye devam mı?

Yok ucu girdi, yok bekaretimi sürtünürken kaybettiğimi düşünüyorum diyorsun yani bu konu çok önemli değil o zaman senin için? E madem önemsiz o zaman neden normal insanlar gibi prezervatif kullanıp sevişmiyorsunuz?

Hamile değilsindir stresle adetin iyice gecikmiştir. Sürtünmek başlı başına bir stres değil mi ya? Neden çekiyorsunuz bunu?

25 yaşındayım sınıf öğretmeniyim . Böyle olacağını bilemedik ki erkek arkadaşım da çok kötü oldu be bıraktı hemen nasılsa oldu diyr asla devam etmedim etmem de . Dediğim gibi böyle ağırlarım olunca korktum

Kan tahlili verin mutlaka çünkü Demir eksikliğinde falan insanın idrak etmesinde zorlaşıyor hep bi uyuşuk halde oluyor anlayamıyor olan biteni

bekaret hakkında endişeniz yok değil mi?yani sorun edecek misiniz?değil se hamile olduğunuzu ben düşünmüyorum şahsen.o ağrıların sebebi ilk kez birliktelik yaşayınca oluyor bazı kadınlarda.adına da sistit deniyor.doktora gidin o da aynını söyleyecektir eminim

Çok acımasızsınız yerimde siz de olabilirdiniz ilk defa böyle bir şey oldu ben ne yaprağını şaşırdım ve yazdım
Yooo olmazdık.
Yeni çıkan her türlü teknolojik aleti bile kurcalayıp, kılavuzunu okuyup vs. her şeyini öğreniyoruz, öğreniyorsunuz. Ama 30 senedir içinde yaşadığınız bedeni nasıl merak etmediniz? Niye hiçbir şey bilmiyorsunuz onun hakkında? Daha doğrusu üreme organları üvey evlat mı? Niye kimse sahip çıkmıyor arkadaş? Yumurta kapıya dayanınca veryansın ediyorsunuz hep. Bu zamana kadar cinsel opsiyonunu hiç kullanmamışsınız, bari kullanmadan evvel bir iki bir şey okusaydınız. Sonra da benim yerimde siz de olabilirdiniz, sizin de başınıza gelirse vicdan görünümlü cici cici beddualar döşüyorsunuz.

Ben mi yanlış anladım yaaa... acaba azıcık girdiyse kızlık zarında yırtılma olmuştur. Ama içine boşalma olmadıysa hamilelik olmaz...

Birde şöyle adetin 10 gün geçtiyse içine boşaldıysa gebelik belirtisi olabilir tabi? Yada mevsimsel bir gecikme, enfeksiyon gibi durumlarda da gecikmeler olur... Aslında 10 gün gecikmiş madem şüpheleniyorsun ne kadar sabırlısın gidip bir test alıp yapsana...

Düzenliyorum; pardon yanlış anlamışım adetin 10 gün gecikti anladım kız ilişkinin üzerinden 10 gün geçmiş henüz belli olmaz kii

Çok acımasızsınız yerimde siz de olabilirdiniz ilk defa böyle bir şey oldu ben ne yaprağını şaşırdım ve yazdım
yerinde olmazdık, mantıksız soru sorduğunun hala farkında olmaman daha kötü değil mi

Cinsellik hakkında hiç bir bilgin yok geri de kalmıyorsun

Bi iş yapıyorsan öğren sağlığın için mesela en basiti prezervatif kullansın partnerin ,en azından hamile kalacağına hemen inanmazsın

Hamile de pat diye kalınmıyor ,ertesi gün hapı diye bişey var içine boşalsa dahi hamile kalma riskinden de korunuyorsun , eczaneler de satılıyor

Sürtünme deyince, aklıma hemen zorunlualan isimli arkadaşımız geldi. Surtunme alaninda uzmandır kendisi. Ona bir danışın isterseniz.

Hamile olabilirsiniz. Burada çok gördüm hem vajinismus olup hem de sadece uc kısmın girmesiyle.hamile kalanlari. Boşalma olması da gerekmiyor illa. Bilmem ne suyu diye bir sıvı var, onun içinde de canlı sperm hücreleri bulunabiliyormus.

Ayrıca çok dert ettiginizi düşünmüyorum hamileligi. önceki gün kan Man geldi demişsiniz, ondan sonraki gün sürtünmeye devam etmişsiniz. Bu nasıl şok hali?

Böyle bir hikayede bende var..küçüklüğümde kadın erkek hamamı aynı idi. Yani öğlene kadar erkekler öğleden sonra kadınlar.
Kadının biride göbek taşından kaln sperm ile hamile kalmış diye bir efsane dönüyordu

Benim arkadaşım zevk suyundan hamile kaldığını söyledi. Olabilir yani. Yumurtlama zamanı ise. Korkup ertesi gün tekrar tekrar sürtünmekte başka boyut

Şimdi bana kızanlar olacak belki ama korkuyorsanız lütfen sevişmeyin. Hele ki vajinayla alakalı durumlarda ürolojiye gideceginizi düşünüyorsanız asla sevişmeyin. Travmatik sonuçlar doğuruyor bu. Zaten mevcut durumda kadınlar olarak cinsellikle alakalı travmamız bol, yenileri eklenmesin.

Bir profili daha var oradan da konu açmış. Orada yaşı 27 ve meslek öğretmen. Her yerden konusu var. Gebe olmadığına ikna olmayanlardan bayan.

Dün de defalarca konu açan biri vardı. Yeni üyelik alıp da tekrar aynı soruları mi soruyorsunuz? Detaylar çok benzer, o da öğretmendi. Yazım şekliniz de çok benziyor

Arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum . Haklısınız evet gerçekten çok bilinçsizce bir şey yaptım sonuna kadar haklısınız asla bir şey demiyorum bugun arkadaşınla konuştum o dedi ki peşin böbreklerini üşütmüş olabilirsin idrarımda yanmada var ürolojiye alalım gel birde başka kadınlar ne diyor böyle bir yer var yazalım dedi ilk defa bugun hesap açtım ve yazdım daha önce başka hesapla filan konu açmadım inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…