Yardım edin lütfen gebe miyim

Umarım öyledir yarım üroloji bölümüne gideceğim inşallah yoktur ya
Jinekolojiye mi gitseniz acaba? Hani kadın üremesiyle ilgilenen bölüm?
Kabızlık için de ürolojiye gitmeyin bence. Dahiliye iş görür.
O değil de biz nasıl bilelim hamile misiniz değil misiniz? Erken dönem gebelik testleri var, alsaydınız bugün, yapardınız beş dakikada. Görürdünüz sonucu, hiç konu açmaya gerek kalmazdı. Bazı konuların amacını anlamıyorum cidden.
Şu hamilelik testi fobisi beni öldürüyor. Çatlayana kadar düşünüyorlar, gidip de şu lanet olası testi alıp yapmıyorlar arkadaş. Çok mu pahalı ya da almaktan mı utanıyorlar anlamıyorum. Bilen bana anlatsın lütfen.

Bebek için soruyorum . Bu olay olduktan 10 gün sonra karnımda böbreklerim ağrı olmaya başladı sık idrara çıkmaya başladım korktum
Canım önce sen bi cinsellik hakkında bilgi edin ,öğren ,araştır ilişkiye girerken de hamile kalmamak için neler yapılır onu da öğren sonra ilişkiye gir

burada ne kadar mantıksız bi soru sorduğunun farkında bile değilsin

Paldır küldür ilişkiye girip, içine bile girmeden ,boşalmadan anında hamile kaldığını düşünmek nedir sana göre ?

Muhtemelen enfeksiyon kaptın onun belirtileri

Yaparken cahil olmuyorsunuz ama sonrası pantolon üzerinden seviştik hamile miyim diye alay konusu oluyorsunuz

Korunma falan nedir onları da bi araştır

Dalga geçtiğiniz için teşekkür ederim ben sadece paylaşmak istedim merak ettiğim için kusura bakmayın
Siz de cinsellik ve gebe kalmak ile ilgili net ve gerçek bilgiler edinin. Böyle kendinize güldürmeyin.
Ayrıca böyle azıcık ucundanla sürtünmeyle falan uğraşmayın, ya direkt yaşayın arkasında durun ya da yaşamayın.

Dalga geçtiğiniz için teşekkür ederim ben sadece paylaşmak istedim merak ettiğim için kusura bakmayın
dalga geçmiyoruz ki hamilelik testi alın eczaneden ya da gidin dr a kan vs verin öğrenin.diğer belirtilerinizse sistite benziyor.ama 10 günde vücut hamilelik belirtileri vermez psikolojik öyle hissediyorsunuzdur

öğretmen yazıyor 30 yaş yazıyor profilinde de asıl ona şaşırdımm.kendinde cinsel bilgi yok öğrencilerine nasıl verecek gerekince?

Çok acımasızsınız yerimde siz de olabilirdiniz ilk defa böyle bir şey oldu ben ne yaprağını şaşırdım ve yazdım

Kuvvetle muhtemel kızlığını kaybetmedin(bana kalsa kesin kaybetmedin ama kk da olabileceğine inandım) . Hamile değilsin. Emin olmadığınız şeyleri denemeyin. Üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…