- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi pelintosun21
-
öyle miii e sonraaa?Yok olur mu öyle şey . Kızlığımı sürtünme ile ilişki yaşarken kaybettiğimi düşünüyorum şöyle biraz hızlı oldu ve kan geldi ucu girdi galiba kimisi zedelenme de olabilir diyor .
aa siz balayı hastalığı sistit olmuşsunuz benceBebek için soruyorum . Bu olay olduktan 10 gün sonra karnımda böbreklerim ağrı olmaya başladı sık idrara çıkmaya başladım korktum
Surtunmede balayina dahil sonucta demiaa siz balayı hastalığı sistit olmuşsunuz bence
yarım balayı diyelimmmSurtunmede balayina dahil sonucta demi
Azicik ucundanyarım balayı diyelimmm
Böbreklerini usutmus de olabilirsinBebek için soruyorum . Bu olay olduktan 10 gün sonra karnımda böbreklerim ağrı olmaya başladı sık idrara çıkmaya başladım korktum
kesin sistittir ooo.Böbreklerini usutmus de olabilirsin
Jinekolojiye mi gitseniz acaba? Hani kadın üremesiyle ilgilenen bölüm?Umarım öyledir yarım üroloji bölümüne gideceğim inşallah yoktur ya
Canım önce sen bi cinsellik hakkında bilgi edin ,öğren ,araştır ilişkiye girerken de hamile kalmamak için neler yapılır onu da öğren sonra ilişkiye girBebek için soruyorum . Bu olay olduktan 10 gün sonra karnımda böbreklerim ağrı olmaya başladı sık idrara çıkmaya başladım korktum
Bence dermatoloji ama yine de kendi bilirBence nöroloji ye gitmelisin
Siz de cinsellik ve gebe kalmak ile ilgili net ve gerçek bilgiler edinin. Böyle kendinize güldürmeyin.Dalga geçtiğiniz için teşekkür ederim ben sadece paylaşmak istedim merak ettiğim için kusura bakmayın
dalga geçmiyoruz ki hamilelik testi alın eczaneden ya da gidin dr a kan vs verin öğrenin.diğer belirtilerinizse sistite benziyor.ama 10 günde vücut hamilelik belirtileri vermez psikolojik öyle hissediyorsunuzdurDalga geçtiğiniz için teşekkür ederim ben sadece paylaşmak istedim merak ettiğim için kusura bakmayın
öğretmen yazıyor 30 yaş yazıyor profilinde de asıl ona şaşırdımm.kendinde cinsel bilgi yok öğrencilerine nasıl verecek gerekince?Canım önce sen bi cinsellik hakkında bilgi edin ,öğren ,araştır ilişkiye girerken de hamile kalmamak için neler yapılır onu da öğren sonra ilişkiye gir
burada ne kadar mantıksız bi soru sorduğunun farkında bile değilsin
Paldır küldür ilişkiye girip, içine bile girmeden ,boşalmadan anında hamile kaldığını düşünmek nedir sana göre ?
Muhtemelen enfeksiyon kaptın onun belirtileri
Yaparken cahil olmuyorsunuz ama sonrası pantolon üzerinden seviştik hamile miyim diye alay konusu oluyorsunuz
Korunma falan nedir onları da bi araştır
Konunun benle alakası yoktur arkadaşlarşimcik bacımm kızlığım bozuldu mu diye mi soruyorsunn yoksa ufukta bebe var mı diye mi soruyorsunnnnn?
profili fake olarak doldurduğuna inanmak istiyorum gerçektenöğretmen yazıyor 30 yaş yazıyor profilinde de asıl ona şaşırdımm.kendinde cinsel bilgi yok öğrencilerine nasıl verecek gerekince?
Kuvvetle muhtemel kızlığını kaybetmedin(bana kalsa kesin kaybetmedin ama kk da olabileceğine inandım) . Hamile değilsin. Emin olmadığınız şeyleri denemeyin. Üzülürsünüz.Arkadaşlar tam olarak içime girmeden adetim bittikten 3 gün sonra erkek arkadaşımla birleşme oldu yani ucu girdi ve azıcık kanama oldu ben bağırınca hemen çekildi ve ertesi günde sürtünme yoluyla devam ettik içime veya üstüme boşalma olmadı ama 10 gün geçti belimde inanılmaz bir ağrı karnımda iğne batar gibi oluyor . Bugun lavaboya gittim kabızlık sorunum oldu dışkımı yaparken kızlığımın olduğu yerden azıcık pembe kan geldi çok zorladığım için gelmiş olabilir mi bunlat gebelik belirtisi mi yardımcı olur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?