- 9 Mart 2018
- 56
- 14
- 88
- 33
- Konu Sahibi pelintosun21
-
Gebelik belirtisi olduğunu sanmıyorum cnm yırtık oluşmuştur ılınınca tekrar kanama olmuştur geçmiş olsunArkadaşlar tam olarak içime girmeden adetim bittikten 3 gün sonra erkek arkadaşımla birleşme oldu yani ucu girdi ve azıcık kanama oldu ben bağırınca hemen çekildi ve ertesi günde sürtünme yoluyla devam ettik içime veya üstüme boşalma olmadı ama 10 gün geçti belimde inanılmaz bir ağrı karnımda iğne batar gibi oluyor . Bugun lavaboya gittim kabızlık sorunum oldu dışkımı yaparken kızlığımın olduğu yerden azıcık pembe kan geldi çok zorladığım için gelmiş olabilir mi bunlat gebelik belirtisi mi yardımcı olur musunuz ?
Gebelik belirtisi hissetmeniz için baya bi zaman geçmesi gerekiyorArkadaşlar tam olarak içime girmeden adetim bittikten 3 gün sonra erkek arkadaşımla birleşme oldu yani ucu girdi ve azıcık kanama oldu ben bağırınca hemen çekildi ve ertesi günde sürtünme yoluyla devam ettik içime veya üstüme boşalma olmadı ama 10 gün geçti belimde inanılmaz bir ağrı karnımda iğne batar gibi oluyor . Bugun lavaboya gittim kabızlık sorunum oldu dışkımı yaparken kızlığımın olduğu yerden azıcık pembe kan geldi çok zorladığım için gelmiş olabilir mi bunlat gebelik belirtisi mi yardımcı olur musunuz ?
Arkadaşlar tam olarak içime girmeden adetim bittikten 3 gün sonra erkek arkadaşımla birleşme oldu yani ucu girdi ve azıcık kanama oldu ben bağırınca hemen çekildi ve ertesi günde sürtünme yoluyla devam ettik içime veya üstüme boşalma olmadı ama 10 gün geçti belimde inanılmaz bir ağrı karnımda iğne batar gibi oluyor . Bugun lavaboya gittim kabızlık sorunum oldu dışkımı yaparken kızlığımın olduğu yerden azıcık pembe kan geldi çok zorladığım için gelmiş olabilir mi bunlat gebelik belirtisi mi yardımcı olur musunuz ?
Umarım öyledir yarım üroloji bölümüne gideceğim inşallah yoktur yaGebelik belirtisi olduğunu sanmıyorum cnm yırtık oluşmuştur ılınınca tekrar kanama olmuştur geçmiş olsun
İnşallah bir dahaki sefere dikkat edin hiç tehlikeye atmayınUmarım öyledir yarım üroloji bölümüne gideceğim inşallah yoktur ya
Yok olur mu öyle şey . Kızlığımı sürtünme ile ilişki yaşarken kaybettiğimi düşünüyorum şöyle biraz hızlı oldu ve kan geldi ucu girdi galiba kimisi zedelenme de olabilir diyor .Kaka yaparken bakaretinizi mi kaybettiniz
Bence nöroloji ye gitmelisinUmarım öyledir yarım üroloji bölümüne gideceğim inşallah yoktur ya
Ürolojide ne işin var. Penisin olamaz dimiUmarım öyledir yarım üroloji bölümüne gideceğim inşallah yoktur ya
Böbreklerimin olduğu yerde çok ağrı var üroloji bakar dedilerÜrolojide ne işin var. Penisin olamaz dimi
Değilsin değilsinBeni yargılamak yerine cevap verirseniz çok mutlu olurum çünkü cidden uyku uyuyamaz oldum cevap veren arkadaşlarıma da Allah razı olsun teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimDeğilsin değilsin
Olabilmen için insan üstü bir varlık olman lazım
Bu arada meryemi muaf tutuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?