How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yardım edin lütfen gebe miyim

pelintosun21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
56
14
88
33
Arkadaşlar tam olarak içime girmeden adetim bittikten 3 gün sonra erkek arkadaşımla birleşme oldu yani ucu girdi ve azıcık kanama oldu ben bağırınca hemen çekildi ve ertesi günde sürtünme yoluyla devam ettik içime veya üstüme boşalma olmadı ama 10 gün geçti belimde inanılmaz bir ağrı karnımda iğne batar gibi oluyor . Bugun lavaboya gittim kabızlık sorunum oldu dışkımı yaparken kızlığımın olduğu yerden azıcık pembe kan geldi çok zorladığım için gelmiş olabilir mi bunlat gebelik belirtisi mi yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar tam olarak içime girmeden adetim bittikten 3 gün sonra erkek arkadaşımla birleşme oldu yani ucu girdi ve azıcık kanama oldu ben bağırınca hemen çekildi ve ertesi günde sürtünme yoluyla devam ettik içime veya üstüme boşalma olmadı ama 10 gün geçti belimde inanılmaz bir ağrı karnımda iğne batar gibi oluyor . Bugun lavaboya gittim kabızlık sorunum oldu dışkımı yaparken kızlığımın olduğu yerden azıcık pembe kan geldi çok zorladığım için gelmiş olabilir mi bunlat gebelik belirtisi mi yardımcı olur musunuz ?
Gebelik belirtisi olduğunu sanmıyorum cnm yırtık oluşmuştur ılınınca tekrar kanama olmuştur geçmiş olsun

Gebelik belirtisi hissetmeniz için baya bi zaman geçmesi gerekiyor😂😂

Hosgeldin pelintosun
Çekirdeğimi aldim tosun gibi bir oğlun olsun demeye geldim

Yapıp yapıp sonra acaba öyle mi böyle mi diye buralara geliyorsunuz.. bi tarafınız yemiyorsa kalkışmayın şöyle işlere arkadaşım.Korkmayın gebe kalmak o kadar basit bi iş değil gebe değilsiniz.

Beni yargılamak yerine cevap verirseniz çok mutlu olurum çünkü cidden uyku uyuyamaz oldum cevap veren arkadaşlarıma da Allah razı olsun teşekkür ederim

Beni yargılamak yerine cevap verirseniz çok mutlu olurum çünkü cidden uyku uyuyamaz oldum cevap veren arkadaşlarıma da Allah razı olsun teşekkür ederim
Değilsin değilsin😅
Olabilmen için insan üstü bir varlık olman lazım🥴
Bu arada meryemi muaf tutuyoruz🤷‍♀️

Back