• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin lütfen! Akıntı mı amniyon dedikleri su mu

Katre-i umut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
28
15
3
39
Kızlar ben 17 haftalık hamileyim akıntım var zaten ama şimdi üç dört gündür damla damla on damla kadar su geliyor akıntı gibi değil içtiğimiz su gibi şeffah kokusuz korkuyorum yaşadığım sehirde doktor sıkıntı tek bir doktor var bugün göründüm suyun iyi görünüyor dedi ama fazla bakamadı nolur bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir misiniz.

Kızlar ben 17 haftalık hamileyim akıntım var zaten ama şimdi üç dört gündür damla damla on damla kadar su geliyor akıntı gibi değil içtiğimiz su gibi şeffah kokusuz korkuyorum yaşadığım sehirde doktor sıkıntı tek bir doktor var bugün göründüm suyun iyi görünüyor dedi ama fazla bakamadı nolur bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir misiniz.
dr suyun iyi dediyse iyidir cnm
buradan biz bilemeeyizki
son haftan olsa olabilir derimde bu haftada inan bilmiyorum

Cevap için teşekkür ederim canım benim de merak ettiğim bu dönemde de erken su gelmesi yaşanabilir mi tehlikeli olur mu yaşadığımı yaşayan anne adayı oldu mu çünkü doktor şansı olmayan bir ilde görev yapmak zorunda kalınca gurbette soracak kimsesi de olmayınca insanın burdan yazmaktan başka yardım isteyecek kimsesi olmuyor

Back