Sana şöyle diyim kanda ve alttan muayene de gebeliğe dair bişi rastlamadiysan iç ama hafifte bir beklentin fln varsa dur çünkü benim son adet tarihim 29 Haziran 6 gün sürdü sonra ben ovulasyon testi yaptım 23 temmuza kadar sonra ovulasyon testini yanlışlıkla çöpe atmıştım daha da test yapmadım ama arada bir fazla değil değerlendirdim ama testler yok diye fazla önemsemedim daha sonra adet günüme 1 gün kala kanda gebelik baktırdım 0.200 çıktı bende gebelik yok dedim 1 haftaya gelir dedim çünkü ondan önceki ay kimyasal gebelik geçirdim diye önemsemedim daha sonra 1 hafta geçti gelmedi test yaotimhep negatif çıktı bende 1 hafta daha bekledim tam 14 gün bekledim son 4-5 günde asiri kasik ağrım var di yani aniden geliyordu sonra hiçbir şey yokmus gibi gidiyordu hep tamam oldum dedim hiç olmadım soğan suyu 4-5 gün içtim ki sokulsun adetim çabuk gelsin ki aşılama için adet günümde hastaneye gitmek için sürece başlamak için sonra baktım olmuyor pazartesi günü doktora gittim ilaç istemek için bana alttan muayene etmek istedi ben istemedim bakmak zorundayım dedi ona görə ilaç vericem dedi tamam dedim rahminde kalınlaşma var ama normal dedi çok değil dedi bende pocs var ondandır diye düşündüm bana dedi ki sana ilaç vermiycem 35 günde bir zaten adet oluyorsun 35 gün geçmiş zaten bari tam 2 ay olsun öyle veririm zaten tedaviye baslycan dedi tamam dedim yarın gel kanda gebelik baktitr dedi bende şüphelendim eve geldim 2 gebelik testi yaptım pozitif ertesi gün ilk idrarla da yaptım pozitif hemen özele kan vermeye gittin 90.9 çıktı degerim
şükürler olsun ki yani biraz bekleneni istiyorum ben hiç düşünmedim çünkü bu ay yumurlltma görmədim ovulasyon testinde o yüzden adetin bı 10 gün fln geçsin öyle soğan suyu fln için herhan herşey olabilir
Rabbim en hayırlısını herkese verisn insalalh yarın değerimin arttığını görürüm