yardım edin!!kürtaj olduktn sonra eşimle korunmadn ilişkiye girdk hamile olabilirym??

lion mother

Rabbi temmim bi'l-hayr .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
1.952
2.415
133
selamlar... 4 aylık evliyim. 15 haziranda yani 7 haftalık hamileyken kanamam oldu. hastaneye gittik ve bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim, dünyam başıma yıkıldı hemen o gün kürtajla aldılar. 8 gün sonra eşimle ilişkiye girdik ve korunmadık hala korunmuyoruz. eşim korunmayı istemiyor doğrusu bende istemiyorum. hamile olabilirmiyim??

Tatlım kürtajın hemen arkasından korunmamak nası yaaaaaa doktorun ne kadar beklemen gerektiği hakkında birşey demedi mi
bende bi kürtaj geçirdim ve doktorum en az 3 adet dönemi geçirmem gerektiğini söyledi bu süre zarfında rahmin toparlanması lazımmış

canım kontrole gittiğimde rahmin temizlenmiş dedi doktorum sanırım biraz ondan korkum geçti. patoloji sonucunu bekleyelim dedi. ama çevremizdekiler beklemeyin dediler. eşimde korunmak istemedi hiç :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…